reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Przy owulacji śluzu jest dużo, przezroczysty i bardzo rozciagliwy. Dość często przed @ też jest śluz, ale bardziej bialy, praktycznie nie rozciąga się w ogóle.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Od zaprzestania brania anty moj organizm ma w dupencji sluz. Przez anty bylo go duzo i doskonale bylo widac co sie dzieje i jaki moment cyklu mam. Ehhhh...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Od zaprzestania brania anty moj organizm ma w dupencji sluz. Przez anty bylo go duzo i doskonale bylo widac co sie dzieje i jaki moment cyklu mam. Ehhhh...

A długo anty brałaś?
Mi po anty się cykle skróciły i @ w sumie też, zanim zaszlam w ciążę pierwszy raz, miałam ok 29 dni, w tym 6 dni okres, potem dwie ciąże, karmienie, anty ostatecznie brałam trochę ponad rok i po odstawieniu cykl skrócił się do 25 dni, okres do 4.
Śluz nie wiem czy się zmienił, bo nigdy się na tym przesadnie nie skupialam ;)

A długo anty brałaś?
Mi po anty się cykle skróciły i @ w sumie też, zanim zaszlam w ciążę pierwszy raz, miałam ok 29 dni, w tym 6 dni okres, potem dwie ciąże, karmienie, anty ostatecznie brałam trochę ponad rok i po odstawieniu cykl skrócił się do 25 dni, okres do 4.
Śluz nie wiem czy się zmienił, bo nigdy się na tym przesadnie nie skupialam ;)

4 lata.
Przez anty cykle 35 dniowe, tak regularne, ze moglabys nastawiac zegarek na ich podstawie [emoji23] okresu dostawalam co miesiac o tej samej godzinie!
Jedyny minus to obfite i trwajace 8 dni miesiaczki.

Po anty cykle 30 dniowe i tak jakos mniej wyrazne mi sie wszystko wydaje.

Jestem po badaniu, wszystko jest w porządku [emoji123][emoji16] Wyników histopatologicznych jeszcze nie ma, ale lekarz powiedział, że jest pewny że one niczego nie wykażą, co najwyżej jakiś stan zapalny... Co do kolejnych starań, na początku powiedział żeby odczekać 3-4 miesiące, ale jak zaczęłam dopytywać czy można wcześniej, powiedział że ewentualnie w styczniu [emoji4] Dalej go ciągnęłam za język, po co czekać skoro wszystko jest w porządku, wtedy powiedział że miał pacjentkę która zaraz po poronieniu zaszła w kolejną ciążę i wszystko było ok i z uśmiechem dodał że teoretycznie nie ma przeciwwskazań skoro "podwozie" doszło do siebie [emoji16] Oznajmiłam mu, że nie jestem pewna, czy wytrzymam aż do stycznia, bo taki termin na starania też zaproponował [emoji12]
A i powiedział, że jak już zaczniemy się starać, przychodzić na kontrol tydzień przed [emoji4]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem po badaniu, wszystko jest w porządku [emoji123][emoji16] Wyników histopatologicznych jeszcze nie ma, ale lekarz powiedział, że jest pewny że one niczego nie wykażą, co najwyżej jakiś stan zapalny... Co do kolejnych starań, na początku powiedział żeby odczekać 3-4 miesiące, ale jak zaczęłam dopytywać czy można wcześniej, powiedział że ewentualnie w styczniu [emoji4] Dalej go ciągnęłam za język, po co czekać skoro wszystko jest w porządku, wtedy powiedział że miał pacjentkę która zaraz po poronieniu zaszła w kolejną ciążę i wszystko było ok i z uśmiechem dodał że teoretycznie nie ma przeciwwskazań skoro "podwozie" doszło do siebie [emoji16] Oznajmiłam mu, że nie jestem pewna, czy wytrzymam aż do stycznia, bo taki termin na starania też zaproponował [emoji12]
A i powiedział, że jak już zaczniemy się starać, przychodzić na kontrol tydzień przed [emoji4]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
To super:) ja mam wizyte za godzine.. Odezwe sie po:) widzisz czyli jest wszystko ok:) zadnych badan nie musisz robic? Co to znaczy przychodzic na wizyte tydzien przed??

Do góry