KaSia86
Fanka BB :)
U mnie wizyta co prawda za tydzień (2 tygodnie po zabiegu) ale lekarz odrazu zapowiedział, że usg przede wszystkim zrobimy... Jeśli chodzi o kolejne starania, też zgłupiałam bo lekarz który dawał mi wypis ze szpitala, powiedział że krwawienie po zabiegu mogę traktować jak okres, a ze staraniami nie musimy czekać w ogóle... Z drugiej strony w internecie jest tyle sprzecznych opinii, nawet do 6mcy każą czekać... Dlatego zobaczę jaka będzie opinia mojego lekarza. Myślę, że jak wszystko będzie zagojone, nie będzie przeciwwskazań [emoji4]Dziewczyny ja mam pytanko.. Bo czeka mnie wizyta u gina po pierwszej @ od zabiegu i jak to bylo u was? Bo gadalam dzis z kolezanka i ona mi powiedziala ze jej wizyta po pierwszej @ wygladala tak ze weszla, lekarz zobaczyl tylko wynik badania hp i PowiedzIal ze jak beda chcieli rozpocZąć nowe starania to ma znow przyjsc i skieruje na jakies badania. Nie badal ja, nic, usg nie zrobil. I kazal odczekac z pol roku a raz poronila w lato teraz. W szpitalu jej powiedzieli ze ma odczekac dwie @. Tez zglupiala.. Ale ona czeka. Ale zdziwilam ze w ogole jej nie przebadał. Wy tez nie bylyscie badane po poronieniu, po pierwszej @?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom