reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Bafinko ogromne gratulacje :-) ja też niestety zdjęcia nie widzę ale doszły mnie słuchy że masz śliczną Księżniczkę :-)
Mój Piotrek zaczyna i gadać i chodzić za rękę, coraz więcej psoci a co za tym idzie nie można go spuścić z oka nawet na minutę. Ale i tak jest naszym największym i.najukochanszym cudem :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój Piotrek zaczyna i gadać i chodzić za rękę, coraz więcej psoci a co za tym idzie nie można go spuścić z oka nawet na minutę. Ale i tak jest naszym największym i.najukochanszym cudem :-)
milka1234
Zaangażowana w BB
Wiesz co puki co chciałabym wiedzieć czy jestem w ciąży. Tak naprawdę wynik bety może mi odebrać nadzieję, a chciałabym wierzyć w to, że to jednak ciąża.Że beta rośnie, to na testach też da się zauważyć
Ale czy przyrasta jak trzeba, to już trzeba w lab sprawdzać.
Także zależy jakie jest pytanie
A: czy to ciąża?
B: czy ciąża się dobrze rozwija?
Co do tego czy to utrzymująca się beta po poronieniu to chyba nie bo robiłam jakiś czas temu test i on wyszedł negatywny.
Kasia jeśli by się udało to termin miałabym na koniec lipca początek sierpnia zalerzy jak lekarz by mi to wyliczył. Ogulnie czuję się jak bym była w ciąży, ale dzisiejszy test popołudniowy wyszedł negatywny. Rano zrobie kolejny i tu na pewno będę miała odpowiedź. Chyba, że te testy są do du... to nadal będę w zawiezeniu.
Puki nie dostanę miesiączki będę miała nadzieję.
Gratuluję już rozpakowanym mamusią. Niech dzieciaczki rosną zdrowo.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Bafinko Kornelka śliczna! Gratulacje
U nas dobrze, dziękuję że pytasz. Julka rośnie, gada po swojemu i cały dzień się śmieje. A jak wracam po pracy to nie odstępuje mnie na krok
Milka beta po poronieniu może się utrzymywać nawet do kilku tygodni-wszystko zależy od tego który to był tydzień ciąży i jak wysoko beta podrosła. U mnie spadała długo, a pierwszą @ po stracie miałam po ponad 6 tygodniach. Życzę by jednak to była ciąża skoro tak byś chciała
Kamkaz super że Piotruś taki kontaktowy i zaczyna chodzić-zobaczysz parę tyg i będzie śmigał jak torpeda
U nas dobrze, dziękuję że pytasz. Julka rośnie, gada po swojemu i cały dzień się śmieje. A jak wracam po pracy to nie odstępuje mnie na krok
Milka beta po poronieniu może się utrzymywać nawet do kilku tygodni-wszystko zależy od tego który to był tydzień ciąży i jak wysoko beta podrosła. U mnie spadała długo, a pierwszą @ po stracie miałam po ponad 6 tygodniach. Życzę by jednak to była ciąża skoro tak byś chciała
Kamkaz super że Piotruś taki kontaktowy i zaczyna chodzić-zobaczysz parę tyg i będzie śmigał jak torpeda
Dziewczyny ja mam pytanko.. Bo czeka mnie wizyta u gina po pierwszej @ od zabiegu i jak to bylo u was? Bo gadalam dzis z kolezanka i ona mi powiedziala ze jej wizyta po pierwszej @ wygladala tak ze weszla, lekarz zobaczyl tylko wynik badania hp i PowiedzIal ze jak beda chcieli rozpocZąć nowe starania to ma znow przyjsc i skieruje na jakies badania. Nie badal ja, nic, usg nie zrobil. I kazal odczekac z pol roku a raz poronila w lato teraz. W szpitalu jej powiedzieli ze ma odczekac dwie @. Tez zglupiala.. Ale ona czeka. Ale zdziwilam ze w ogole jej nie przebadał. Wy tez nie bylyscie badane po poronieniu, po pierwszej @?
kamkaz
U mnie usg jest na każdej wizycie. Szczególnie po zabiegu to powinno być zrobione, bo skąd niby lekarz ma wiedzieć czy się wszystko zagoilo? Co rentgen ma w oczach? Dla mnie usg to podstawa i raczej jest konieczne.Dziewczyny ja mam pytanko.. Bo czeka mnie wizyta u gina po pierwszej @ od zabiegu i jak to bylo u was? Bo gadalam dzis z kolezanka i ona mi powiedziala ze jej wizyta po pierwszej @ wygladala tak ze weszla, lekarz zobaczyl tylko wynik badania hp i PowiedzIal ze jak beda chcieli rozpocZąć nowe starania to ma znow przyjsc i skieruje na jakies badania. Nie badal ja, nic, usg nie zrobil. I kazal odczekac z pol roku a raz poronila w lato teraz. W szpitalu jej powiedzieli ze ma odczekac dwie @. Tez zglupiala.. Ale ona czeka. Ale zdziwilam ze w ogole jej nie przebadał. Wy tez nie bylyscie badane po poronieniu, po pierwszej @?
Ja mysle podobnie.. Dziwnie.. Bo przeciez po usg widac czy jest wszystko ok..U mnie usg jest na każdej wizycie. Szczególnie po zabiegu to powinno być zrobione, bo skąd niby lekarz ma wiedzieć czy się wszystko zagoilo? Co rentgen ma w oczach? Dla mnie usg to podstawa i raczej jest konieczne.
aneta_ck
Ja razpakowalam sie 4 śni temuhej dziewczyny jakiś czas mnie nie było tydz temu urodził się mój cud. Walczcie ja miałam 3 poronienia pod rząd w tym ciążę pozamaciczną już nie miałam nadziei a jednak się udało.. nie mówię że było łatwo ale na pewno było warto. Kornelia jest cudowna. Życzę powodzenia nowym staraczką po stracie i przesyłam zdjęcie na zachętę
Zobacz media 718053Zobacz media 718054
beti i jak byłaś u lekarza?? &&&&&&&&&& nadal zaciśnięte
anecka jak ta u ciebie? jeszcze w dwupaku?
lux rozmaryn a wy jak się czujecie??
kamkaz natka jak wasze szkraby??
Po 22 odeszly mi wody a o 2.53urodzila sie Rozalka. Troszkę mała bo miała 2890 g i 49 cm. Wszystkie ubranka na niej wisza nawet 50. Walczymy o przybranie na wadze. Karmimy sie cycem wiec dopiero tak na prawde od dzisiejszego popoludnia mam mleko. Kontrola wagi w sobote. Bardzo sie ciesze ze już za nami to wszystko. Mala jest w domku ja dobrze dochodzę do siebie wiec oby tak dalej.
Niestety nie widze zdjęcia malutkiej ale na pewno jest sliczna gratulacje
reklama
chciejka32
Aneta ogromne gratulacje! dużo zdrówka dla was:*
Bafinko Tobie juz gratulowalam, ale robię to jeszcze raz. Córcia jest prześliczna
Bafinko Tobie juz gratulowalam, ale robię to jeszcze raz. Córcia jest prześliczna