reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

To ja bym poszla zrobic bete. Podobno cykle nie powinny sie zmienic. Ja mam normalnie. Zabieg mialam 19 pazdziernika a w niedziele juz dostalam okres. Cykle moje trwaja 25-27 dni a ja po 26 dostalam teraz okres. Najprawdopodobniej mozesz byc w ciazy:) ale masz niespodzianke:) super:) pisz tu nam wiesci na biezaco:)
Na pewno będę pisała :)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Milka ale wiadomość!:happy2: Ja bym zrobiła tak jak radzą dziewczyny, czyli jutro i w piątek beta, żeby sprawdzić przyrost i potwierdzić, że to nie są "pozostałości" tamtej ciąży. Trzymam kciuki zeby żeby bylo po Twojej mysl myśli:happy2:

Bety mie robiłam bo nie mam z kim zostawić młodej aby podjechać do labolatorium.
Rano zrobię test. Powinien być wiarygodny.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale pewności nie będziesz miała czy to ciąża czy pozostałości. Do laboratorium nie możesz podjechać z dzieckiem? Ja byłam tak i nikt nie miał nic przeciwko

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Że beta rośnie, to na testach też da się zauważyć ;)
Ale czy przyrasta jak trzeba, to już trzeba w lab sprawdzać.
Także zależy jakie jest pytanie :D
A: czy to ciąża?
B: czy ciąża się dobrze rozwija?
;)

hej dziewczyny:) jakiś czas mnie nie było tydz temu urodził się mój cud. Walczcie ja miałam 3 poronienia pod rząd w tym ciążę pozamaciczną już nie miałam nadziei a jednak się udało.. nie mówię że było łatwo ale na pewno było warto. Kornelia jest cudowna. Życzę powodzenia nowym staraczką po stracie i przesyłam zdjęcie na zachętę:)
Zobacz media 718053Zobacz media 718054
beti i jak byłaś u lekarza?? &&&&&&&&&& nadal zaciśnięte

anecka jak ta u ciebie? jeszcze w dwupaku?

lux rozmaryn a wy jak się czujecie??

kamkaz natka jak wasze szkraby??

reklama
hej dziewczyny:) jakiś czas mnie nie było tydz temu urodził się mój cud. Walczcie ja miałam 3 poronienia pod rząd w tym ciążę pozamaciczną już nie miałam nadziei a jednak się udało.. nie mówię że było łatwo ale na pewno było warto. Kornelia jest cudowna. Życzę powodzenia nowym staraczką po stracie i przesyłam zdjęcie na zachętę:)
Zobacz media 718053Zobacz media 718054
beti i jak byłaś u lekarza?? &&&&&&&&&& nadal zaciśnięte

anecka jak ta u ciebie? jeszcze w dwupaku?

lux rozmaryn a wy jak się czujecie??

kamkaz natka jak wasze szkraby??

Ogormne gratulacje :*
Duzo zdrowia dla Was obu :*

Nie wiem jak inne dziewczyny ale ja nie widze zdjecia :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry