pewnie, ze sie spelniaja!!!!!!OMG Lux teraz Ty a później ja jak ten czas leci... Widzicie dziewczyny warto walczyć o własne szczęście, marzenia się spełniają.
reklama
jutro mam okuliste i bede wiedziecLux no trzeba przyznać, że ładnie spadło. zaAle miesiąc powtórzę znowu wyniki, tak dla swojejmnie wiadomości.
Aneta gratulacje!
Dziewczyny jak dojdziecie do siebie to pochwalcie się maluchami forumowym ciociom
Lux no Ty następna już coś wiadomo w sprawie cc?
Rozmaryn na kiedy masz termin?
Beti a w ogóle jak się czujesz?
Paraplu masz rację nie ma na co czekać, bo nigdy nie będzie odpowiedniego momentu na dziecko, zawsze będzie czegoś brakować. Jakbym mogła cofnąć czas to bym się szybciej starała.
nie bardzo bolaly jajniki jak zaszlam w okolicach gdzie miala byc @No właśnie to mnie głównie skłoniło do zrobienia testu. Masz rację teraz będę ostrożniejsza w mówieniu.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
Fanka BB :)
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz! Dawaj znać koniecznie jak już coś więcej będziesz wiedziała [emoji4]No właśnie to mnie głównie skłoniło do zrobienia testu. Masz rację teraz będę ostrożniejsza w mówieniu.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
milka1234
Zaangażowana w BB
Hmm wnioskuję ze pierwszej @ po poronieniu jeszcze nie dostalas? Hmm ja bym poszla na bete i powtorzyla ja za 2 dni bo to moze byc jeszcze po poprzedniej ciazy ale jesli bys byla ponownie w ciazy to super nie? bierz tylko kwas foliowy.. w ktorym ty tyg poronilas? Mialas lyzeczkowanie?Bolą mnie piersi i jajnik. Na teście jest cień cienia widoczne pod światło. Ja chyba jestem w ciąży!!! Kurczę co powinnam zrobić? Test powtórzę jak wytrzymam pojutrze rano. Powinnam powiedzieć mężowi??? Czekać na rozwój sytuacji czy lecieć od razu do lekarza po leki podtrzymujące ciążę? Zostało mi trochę luteiny powinnam już ją brać??? Eh to moja chyba 4 ciąża, a ja panikuję jakby była pierwsza. Strach mieszany z radością. Czy to możliwe wogóle, abym była w ciąży???!!! Poroniłam przecież 16 października!!! To może bthcg jeszcze w niskim stopniu utrzymoje się w moim organiźmie....
Tak jak najbardziej mozliwe. Moja znajoma zaczynala poraniac 24 grudnia. Miedzy swietami a sylwestrem miala zrobiony zabieg czyli pod koniec grudnia a 27 wrzesnia urodzila sliczna, zdrowa coreczke. Nie dostala w ogole okresu po lyzeczkowaniu. Jak dlugie cykle mialas przed tamta ciaza?
A ja jestem w tej gorszej sytuacji bo pracuje w przedszkolu i musialabym isc od razu na L4. Poprzednio czekalam 3 tyg z L4 i w miedzy czasie zlapalam przeziebienie. Wole sie juz teraz nie narazac bo nie wiem czy za chwile nie bedzie panowac u nas ospa. I jak tu utrzymac ciaze w tajemnicy jak znow znikne i cala wies bedzie wiedziec:/. Niestety, taka praca..No właśnie to mnie głównie skłoniło do zrobienia testu. Masz rację teraz będę ostrożniejsza w mówieniu.
milka1234
Zaangażowana w BB
28-29 dni cykl mój trwał.Tak jak najbardziej mozliwe. Moja znajoma zaczynala poraniac 24 grudnia. Miedzy swietami a sylwestrem miala zrobiony zabieg czyli pod koniec grudnia a 27 wrzesnia urodzila sliczna, zdrowa coreczke. Nie dostala w ogole okresu po lyzeczkowaniu. Jak dlugie cykle mialas przed tamta ciaza?
reklama
To ja bym poszla zrobic bete. Podobno cykle nie powinny sie zmienic. Ja mam normalnie. Zabieg mialam 19 pazdziernika a w niedziele juz dostalam okres. Cykle moje trwaja 25-27 dni a ja po 26 dostalam teraz okres. Najprawdopodobniej mozesz byc w ciazy ale masz niespodzianke super pisz tu nam wiesci na biezaco