reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

kulka super!! mówiłam ci takich duzych pęcherzyków nie ma co lekceważyć:) moja Kornelka też jest z takiego przerośniętego i pięknie rośnie już 23 tydzień:) nie mogę uwierzyć! tobie też się uda:)

beti a ty już po badaniu?? jak wyszło??

reklama
Kulka trYmam kciuki i po cichutku gratuluję.

Kobietki mam pytanie... czy po poronieniu zanim dostalyscie pierwsza @ czy odczuwalyscie owulacje ?? Ja w ostatnich miesiaczkach je odczuwalam i dziś 14 dni po pełnym oczyszczeniu czuję klucia w podbrzuszu jak na owulacje.. i zastanawiam się czy to to... ostatnie cykle miałam 28-29 dni..

Kulka trYmam kciuki i po cichutku gratuluję.

Kobietki mam pytanie... czy po poronieniu zanim dostalyscie pierwsza @ czy odczuwalyscie owulacje ?? Ja w ostatnich miesiaczkach je odczuwalam i dziś 14 dni po pełnym oczyszczeniu czuję klucia w podbrzuszu jak na owulacje.. i zastanawiam się czy to to... ostatnie cykle miałam 28-29 dni..
tak i owu byla bardzo silna i sluz byl piekny :)

Czyli pierwsza @ powinna być za około 2 tygodnie... w sam środek wakacji ... ehh. No właśnie od wczoraj wieczór pobolewaja janiki do teraz... Jak przy owulacji.. i śluz też jest..

reklama
Do góry