reklama
bete a po co? zeby na leb dostac? zrobilam jeden test w 31 dc i na tym poprzestalamLux a robiłaś bete w ogóle ? czy tylko testy ?
Bafinka
Fanka BB :)
kulka kochana spokojnie!!! wiem ze łatwo mówić ale musi być dobrze! ja robiłam bete i za dwa dni przyrost sprawdzałam i meeega stres, jak dostałam wyniki to aż czarno przed oczami mi się zrobiło i prawie zemdlałam.. a wynik był dobry.. aż za dobry, pamiętam ze urósł więcej niż powinien i martwiłam się czy wszystko ok.. testy robiłam dwa i też stres ze ten drugi nie był ciemniejszy od pierwszego.. wydaje mi się że po stratach to my już czarnowidztwo będziemy uprawiać do porodu.. chociaż teraz po połówkowym jest mi już łatwiej wiem ze malutka się dobrze rozwija, wierci się więc już spokojniej.. chociaż mam już te głupie skurcze i też czarnowidztwo uprawiam czy donoszę...
dziś mam wizytę koniecznie poproszę o sprawdzenie szyjki bo po wakacjach w górach trochę się boję chociaż jakoś strasznie się nie namęczyłam.. ale zawsze to trochę większy wysiłek..
jak u was pogoda?? u mnie fajnie się zrobiło cieplutko ale lekki wiaterek dla ochłody zaraz biorę się za odkurzanie i mycie połóg.. mąż już sie wziął za kładzenie gładzi u Kornelki więc już muszę sie zdecydować na kolory ścian a nadfal nie mogę.. coś niezdecydowana jestem w tej ciąży.. no i w sierpniu zaczynam wyprawkę kupować. macie już wózek wybrany?? mi się wczoraj spodobał Link do: wózek chicco Urban 2w1 choć planujemy wózek kupić ostatni moze nawet po porodzie.. bo mąż chce nowy...
dziś mam wizytę koniecznie poproszę o sprawdzenie szyjki bo po wakacjach w górach trochę się boję chociaż jakoś strasznie się nie namęczyłam.. ale zawsze to trochę większy wysiłek..
jak u was pogoda?? u mnie fajnie się zrobiło cieplutko ale lekki wiaterek dla ochłody zaraz biorę się za odkurzanie i mycie połóg.. mąż już sie wziął za kładzenie gładzi u Kornelki więc już muszę sie zdecydować na kolory ścian a nadfal nie mogę.. coś niezdecydowana jestem w tej ciąży.. no i w sierpniu zaczynam wyprawkę kupować. macie już wózek wybrany?? mi się wczoraj spodobał Link do: wózek chicco Urban 2w1 choć planujemy wózek kupić ostatni moze nawet po porodzie.. bo mąż chce nowy...
u nas bebetto torino lub camarelo sirion, nie mozemy sie zdecydowackulka kochana spokojnie!!! wiem ze łatwo mówić ale musi być dobrze! ja robiłam bete i za dwa dni przyrost sprawdzałam i meeega stres, jak dostałam wyniki to aż czarno przed oczami mi się zrobiło i prawie zemdlałam.. a wynik był dobry.. aż za dobry, pamiętam ze urósł więcej niż powinien i martwiłam się czy wszystko ok.. testy robiłam dwa i też stres ze ten drugi nie był ciemniejszy od pierwszego.. wydaje mi się że po stratach to my już czarnowidztwo będziemy uprawiać do porodu.. chociaż teraz po połówkowym jest mi już łatwiej wiem ze malutka się dobrze rozwija, wierci się więc już spokojniej.. chociaż mam już te głupie skurcze i też czarnowidztwo uprawiam czy donoszę...
Bafinka jestem strzępkiem nerwów nie umiem nad tym zapanować a zwykle nie jestem nerwowa. Jakos tak przez życie przechodzę niezłe ale tamat dzieci, ciąży, strat wywołuje we mnie takie emocje ze niw daje rade
U mnie pogoda super słonecznie ciepło, wreszcie lato. Proszę o kciuki i modlitwę...
U mnie pogoda super słonecznie ciepło, wreszcie lato. Proszę o kciuki i modlitwę...
musisz byc dobrej mysli!!!!! wiem latwo sie mowi, ale choc sprobujBafinka jestem strzępkiem nerwów nie umiem nad tym zapanować a zwykle nie jestem nerwowa. Jakos tak przez życie przechodzę niezłe ale tamat dzieci, ciąży, strat wywołuje we mnie takie emocje ze niw daje rade
aneta_ck
Widze Bafinko ze masz takie obawy jak ja. Ostatnio znowu jestem aktywna bo doktor nie widział przeciwskazan i boje sie ze szyjka mi sie skraca. Dobrze ze juz we wtorek polowkowe bo chodze nakręcona.
Kulka chyba nie da sie ciazy po stracie normalnie przechodzic. Boje sie o wszystko. Z synkiem tak nie mialam. Długo pravowalam bo do 34 tyg. Robilam wszystko w domu spacerowalam a synus zdrowy po terminie sie urodzil. A teraz boje sie przy głupiej desce do prasowania stanąć. No nic trzeba jakos to przetrwać.
Kulka chyba nie da sie ciazy po stracie normalnie przechodzic. Boje sie o wszystko. Z synkiem tak nie mialam. Długo pravowalam bo do 34 tyg. Robilam wszystko w domu spacerowalam a synus zdrowy po terminie sie urodzil. A teraz boje sie przy głupiej desce do prasowania stanąć. No nic trzeba jakos to przetrwać.
Bafinka
kulka i byłaś na becie?? o której wyniki??
aneta a jak twój synek robiłaś jakieś specjalistyczne badania już??
chciejka tak pomyślałam o tobie chyba ostatnio pytałaś o inofolic ja go brałam w cyklu co zaszłam a kupiłam opakowanie na 2 m-ce połowa została jak chcesz mogę ci przesłać
aneta a jak twój synek robiłaś jakieś specjalistyczne badania już??
chciejka tak pomyślałam o tobie chyba ostatnio pytałaś o inofolic ja go brałam w cyklu co zaszłam a kupiłam opakowanie na 2 m-ce połowa została jak chcesz mogę ci przesłać
Bafinka
lux podobne w sumie te wózki do siebie mi zależy żeby stelaż był mały i spacerówka zgrabna bo z gondoli szybko się rezygnuje.. i ze spacerówką śmiga (mój Gabiś miał 5 m-cy jak już w gondoli się nie mieścił) spacerówki podobają mi się te kubełkowe.. ale jeszcze też zdecydować się nie mogę..
reklama
no wlasnie ja kubelkowych nie lubie a tego chicco widuje i strasznie glosny jest, tak jakby plastikowy byl, ale moze to tylko moje odczucialux podobne w sumie te wózki do siebie mi zależy żeby stelaż był mały i spacerówka zgrabna bo z gondoli szybko się rezygnuje.. i ze spacerówką śmiga (mój Gabiś miał 5 m-cy jak już w gondoli się nie mieścił) spacerówki podobają mi się te kubełkowe.. ale jeszcze też zdecydować się nie mogę..