reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nie wiem kochana, czuje sie ogólnie jakos rozbita od wczoraj. Tydzień to chyba dzis bo w pon pregnyl wiec nie wiem ale staraliśmy sie tylko nd pon wt i czw jakos czuje ze w środę mogła byc owu a jakos tak wydaje mi sie ze my zachodzimy jak blisko bardzo owu trafimy. Ostatnio owu tez we wt w nd rano seks i sie nie udało. Boje sie dziewczyny serio boje sie. Ta ciąża byłaby nie tylko wielkim szczęściem ale rozwiązaniem wielu wielu wielu problemów

Drogie Ciocie oto Nataniel ♥

Załączniki

• Zdjęcie0349.jpg
    Zdjęcie0349.jpg
    562,8 KB · Wyświetleń: 104
Taka cisza?
Wczoraj dostałam 1 @ po stracie :) ( po 6 tyg) .Oczywiście zalewa mnie, głowa pęka, ale cieszę się, że sama przyszła.

Chciejka fajnie ze jesteś :)
dobrze ze szukasz plusów ja tez tak miałam juz sie cieszyłam ze wszytko wraca do normy a jak beta była 11 2 tyg po to tez sie bardzo cieszyłam bo u mnie schodziła z 21 tys. Pierwszy raz sie cieszyłam na tak niska betę

to ja meld uje ze jutro zdecydowalam sie na zabieg. no coz i melduje sie na starajacych sie . narazie czytam o badanaich genetycznych ze sliny ktos cos moze doradzic gdzie takie badania mozna wykonac najtaniej? no i czeka mnie endokrynolog kardiolog immunolog pewnie genetyk no i zmiana ginekologa.

ola ja badania genetyczne robiłam w genomie w Łodzi na wizytę czekałam tylko 2 miesiące, bardzo sprawnie poszło. Polecam

lux gratuluję synka:) a jednak:) druga będzie dziewczynka:)
chciejko super że organizm wraca do normy:) byłaś już u gina??

Ja w Zakopanem dolinki depczę:) ale nie pada więc jest super

dziewczyny czy po zabiegu łyżeczkowania krawawienie to jest pierwszy dzien okresu? i jeszcze jedna rzecz 24 sierpniajade na wakacje obawiam sie za akurat moge dostac pierwsza miesiaczke i przeciez to bedzie masakra zaleje caly hotel dlatego moglabym wziac antykoncepcje czyli od dzis bo wczoraj zabieg i zeby nie dostac miesiaczki to az wroce z urlopu tak ??? nigdy tak nie robiłam i nie wiem ??

reklama
ola ja badania genetyczne robiłam w genomie w Łodzi na wizytę czekałam tylko 2 miesiące, bardzo sprawnie poszło. Polecam

lux gratuluję synka:) a jednak:) druga będzie dziewczynka:)
chciejko super że organizm wraca do normy:) byłaś już u gina??

Ja w Zakopanem dolinki depczę:) ale nie pada więc jest super
mi to wszystko jedno jaka plec wiec wiesz :)

Do góry