reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nie wiem kochana, czuje sie ogólnie jakos rozbita od wczoraj. Tydzień to chyba dzis bo w pon pregnyl wiec nie wiem ale staraliśmy sie tylko nd pon wt i czw jakos czuje ze w środę mogła byc owu a jakos tak wydaje mi sie ze my zachodzimy jak blisko bardzo owu trafimy. Ostatnio owu tez we wt w nd rano seks i sie nie udało. Boje sie dziewczyny serio boje sie. Ta ciąża byłaby nie tylko wielkim szczęściem ale rozwiązaniem wielu wielu wielu problemów

Drogie Ciocie oto Nataniel ♥

Załączniki

• Zdjęcie0349.jpg
    Zdjęcie0349.jpg
    562,8 KB · Wyświetleń: 98
Taka cisza?
Wczoraj dostałam 1 @ po stracie :) ( po 6 tyg) .Oczywiście zalewa mnie, głowa pęka, ale cieszę się, że sama przyszła.

Chciejka fajnie ze jesteś :)
dobrze ze szukasz plusów ja tez tak miałam juz sie cieszyłam ze wszytko wraca do normy a jak beta była 11 2 tyg po to tez sie bardzo cieszyłam bo u mnie schodziła z 21 tys. Pierwszy raz sie cieszyłam na tak niska betę

to ja meld uje ze jutro zdecydowalam sie na zabieg. no coz i melduje sie na starajacych sie . narazie czytam o badanaich genetycznych ze sliny ktos cos moze doradzic gdzie takie badania mozna wykonac najtaniej? no i czeka mnie endokrynolog kardiolog immunolog pewnie genetyk no i zmiana ginekologa.

ola ja badania genetyczne robiłam w genomie w Łodzi na wizytę czekałam tylko 2 miesiące, bardzo sprawnie poszło. Polecam

lux gratuluję synka:) a jednak:) druga będzie dziewczynka:)
chciejko super że organizm wraca do normy:) byłaś już u gina??

Ja w Zakopanem dolinki depczę:) ale nie pada więc jest super

dziewczyny czy po zabiegu łyżeczkowania krawawienie to jest pierwszy dzien okresu? i jeszcze jedna rzecz 24 sierpniajade na wakacje obawiam sie za akurat moge dostac pierwsza miesiaczke i przeciez to bedzie masakra zaleje caly hotel dlatego moglabym wziac antykoncepcje czyli od dzis bo wczoraj zabieg i zeby nie dostac miesiaczki to az wroce z urlopu tak ??? nigdy tak nie robiłam i nie wiem ??

reklama
ola ja badania genetyczne robiłam w genomie w Łodzi na wizytę czekałam tylko 2 miesiące, bardzo sprawnie poszło. Polecam

lux gratuluję synka:) a jednak:) druga będzie dziewczynka:)
chciejko super że organizm wraca do normy:) byłaś już u gina??

Ja w Zakopanem dolinki depczę:) ale nie pada więc jest super
mi to wszystko jedno jaka plec wiec wiesz :)

Do góry