reklama
Olka nie mieszaj z hormonami musis sie wszystko samo po zabiegu wyregulować żebyś pózniej nie miała problemu z utrzymaniem następnej ciąży.
Wg mojego gina to krwawienie po zabiegu nie liczy sie tylko nie alby cykl który rozpocznie sie po ukończeniu krwawię ja. W styczniu 14 miałam zabieg krwawiłam 5 dni potem 30 przerwy i zaczął mi sie 1 normalny cykl ponporonieniu.
Wg mojego gina to krwawienie po zabiegu nie liczy sie tylko nie alby cykl który rozpocznie sie po ukończeniu krwawię ja. W styczniu 14 miałam zabieg krwawiłam 5 dni potem 30 przerwy i zaczął mi sie 1 normalny cykl ponporonieniu.
kamkaz
Fanka BB :)
Olka jeśli ja dobrze zrozumiałam lekarza to krwawienie po zabiegu to nie jest normalny okres. Okres dostaniesz po kilku tygodniach. Ja akurat dostałam po 6 tyg. No i z tabletkami bym nie ryzykowała,bo można sobie wszystko rozregulowac. Ale to już Twoja decyzja. Jeśli koniecznie Ci na tym zależy to zadzwoń do swojego gina i się o wszystko zapytaj
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
Olka bardzo mi przykro ze Ciebie tez to spotkalo
Nie mieszaj sobie hormonami. Pozwol organizmowi wrocic do siebie. Wcale nie musisz miec pierwszego okresu takiego dużego. Ja mialam nawet mniejszy niz zwykle. 3 dni lekkiego krwawienia i jeden plamienia. Dostalam pierwszej @ po 28 dniach ale wiem ze dziewczyny niektore 6-8tyg czekaly
Nie mieszaj sobie hormonami. Pozwol organizmowi wrocic do siebie. Wcale nie musisz miec pierwszego okresu takiego dużego. Ja mialam nawet mniejszy niz zwykle. 3 dni lekkiego krwawienia i jeden plamienia. Dostalam pierwszej @ po 28 dniach ale wiem ze dziewczyny niektore 6-8tyg czekaly
chciejka32
Ola poroniłam 3 razy i lekarz nigdy nie mówił, że to krwawienie jest 1 dniem cyklu. To jest zupełnie coś innego. Po ostatnim poronieniu krwawiłam tydz, a PRAWIDŁOWA @ przyszła dopiero po 6 tyg. I tak jak dziewczyny piszą, nie bierz żadnych tabl anty na ta chwilę. Organizm jest i tak w szoku i musi dojść do siebie, tabl anty jeszcze bardziej wprowadzą go w błąd. Daj sobie czas, a wszystko samo wróci do normy.
U mnie ok.@ się kończy ( nie było tak zle) i chyba czas wybrać się do gina i zapytać co dalej.
U mnie ok.@ się kończy ( nie było tak zle) i chyba czas wybrać się do gina i zapytać co dalej.
G
gość_forum
Gość
Kulka gratulacje!!!!!!!!!
Jak co dalej????????
Cieszyć się!!!!!!!
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak co dalej????????
Cieszyć się!!!!!!!
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
reklama
teraz musi byc dobrze!!!!!Dziewczyny beta z soboty 71 dzis 187. Czyli udało sie, tylko co dalej....