reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

rozmaryn a może to wiązadła?? mnie też dzis pobolewa prawa strona bo się trochę nachodziłam.. ból to takie kłucie i ciągnięcie w pachwinie.. już to miałam wiec sie nie martwię.. pisz jak sie czujesz?:?

reklama
rozmaryn a może to wiązadła?? mnie też dzis pobolewa prawa strona bo się trochę nachodziłam.. ból to takie kłucie i ciągnięcie w pachwinie.. już to miałam wiec sie nie martwię.. pisz jak sie czujesz?:?
Moj lekarz tez uwaza ze takie bole u mnie to bol wiezadel. Moze tak byc ze i u rozmaryn tak jest. Ja za to mam bol czesciej po lewej stronie tam podobno mam bardziej rozciagniete po pierwszej ciąży

Luxorius - dzięki. Mam nadzieję że wygadanie się póki co pomoże :)

Wszystkozajęte. U mnie problem to brak jajowodu przy pracującym jajniku... ten z jajowodem pracuje jak chce (nawet mimo stymulacji). Mój lekarz mówi że to w ogóle cud że Młodą mam...

Rozmaryn. Taż miałam takie bóle w pierwszej ciąży. Jak się bardzo martwiłam to jechałam na IP, dla mojego świętego spokoju. Chociaż rozumiem że ciężko się zdecydować jak się jest nie u siebie i daleko. Mi teraz jak ostatnio poroniłam też ciężko było się zebrać na IP jak mnie już bardzo brzuch bolał....
Jak dziś? Pojechałaś jednak? Czy przeszło?

Dziś już zdecydowanie lepiej to chyba nałożyło się dużo na siebie... Nerwy, straszne zatwardzenie, te więzadła i chyba nerka. Nie pamiętasz i nie krwawię więc jest ok. Już jestem w drodze do domu. Dzięki za rady

reklama
Do góry