Bafinka
Fanka BB :)
rozmaryn a może to wiązadła?? mnie też dzis pobolewa prawa strona bo się trochę nachodziłam.. ból to takie kłucie i ciągnięcie w pachwinie.. już to miałam wiec sie nie martwię.. pisz jak sie czujesz?:?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj lekarz tez uwaza ze takie bole u mnie to bol wiezadel. Moze tak byc ze i u rozmaryn tak jest. Ja za to mam bol czesciej po lewej stronie tam podobno mam bardziej rozciagniete po pierwszej ciążyrozmaryn a może to wiązadła?? mnie też dzis pobolewa prawa strona bo się trochę nachodziłam.. ból to takie kłucie i ciągnięcie w pachwinie.. już to miałam wiec sie nie martwię.. pisz jak sie czujesz?:?
a mnie boli bardzo mocno jak kicham, az czasami zapiszcze z bolu
az ruszyc sie nie mozna jak zaboli, a kicham jak szalona ostatnioMiałam tak samo w pierwszej ciąży z córką
mysle, ze juz wtedy nie bedzie wykrywalny pregnylDziewczyny jesli 4.07 dostałam pregnyl to kiedy moge wykonać betę ? W piątek ?