reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

gabiś żeczywiście ja -po 3 stratach ecorton brałam już miesiąc przed staraniami lutkę acart od owulacji i clexane od II kresek na teście.. żeby uniknąć poronienia juz w pierwszych dniach.. masz rację tyle wkładasz wysiłku w poznanie przyczyny sama podsuwasz wyniki lekarzom powinni dać coś od siebie.. a nie utrudniać! walcz!!! daj znaC jak po wizcie:)

baslan a ty sie jakoś stymulujesz??powodzenia w tym cyklu:)

chciejko kochana co słychać?? ostatnio mocno ucichłaś??

doris?? Oluś jest juz z tobą??

lux ale masz fajnie że nic nie tyjesz:)

anetko a ty już zaczynasz myśleć o wyprawce?? ja narazie zastanawiam się jak pomalować pokój małej.. nie chciałabym tradycyjnego cukierkowego różu.. myślałam o takim połączeniu fiolet i mięta Link do: remont - Forum Szafa.pl [Archiwalny] - Forum Szafa.pl ale nie wiem czy to pasje dla takiej małej kruszynki.. co myślicie??

natalia kamkaz jak wasze maluchy?

reklama
Hej dziewczynki. Właśnie od lekarza wyszłam. Wszystkie wyniki w normie. Dzidzisu ładnie sie rozwija. Zostaje zdecydowanie córeczka. Drugi lekarz potwierdzil.

Bafinko ja wiekszosc rzeczy mam. Muszę tylko pare ciuszkow różowych kupic i wanienke bo mi pękła. Będę kupowac gdzies od wrzesnia. Malowac tez nie bedziemy bo moj mąż dostaje nowe stanowisko od pazdaiernika w innym miescie i musimy sie przeprowadzic w okolicach nowego roku na większe mieszkanie :)

1467106081-1d1mld.jpeg

gabiś żeczywiście ja -po 3 stratach ecorton brałam już miesiąc przed staraniami lutkę acart od owulacji i clexane od II kresek na teście.. żeby uniknąć poronienia juz w pierwszych dniach.. masz rację tyle wkładasz wysiłku w poznanie przyczyny sama podsuwasz wyniki lekarzom powinni dać coś od siebie.. a nie utrudniać! walcz!!! daj znaC jak po wizcie:)

anetko a ty już zaczynasz myśleć o wyprawce?? ja narazie zastanawiam się jak pomalować pokój małej.. nie chciałabym tradycyjnego cukierkowego różu.. myślałam o takim połączeniu fiolet i mięta Link do: remont - Forum Szafa.pl [Archiwalny] - Forum Szafa.pl ale nie wiem czy to pasje dla takiej małej kruszynki.. co myślicie??

Jak dla mnie za mocne kolory,.
Teraz piękne i w modzie są pastele.
A takie?:
Link do: Z czym łączyć błękitny KOLOR ŚCIAN? Farby - kolory, ceny i dobre łączenia we wnętrzach
lub
Link do: Pokój dla dziecka

Mój typ to szarość i turkus...mniami....

natalia kamkaz jak wasze maluchy?

Bafinko narazie gin kazał próbować normalnie, a jak przez wakacje nic sie nie zadzieje to będziemy myśleć.
Kolory jak dla mnie też zbyt intensywne, ale ten szary z żółtym na ostatnim zdjęciu jest spoko :)

Lux w takim razie trzymam kciuki :)
Aneta super wieści :)
Gabiś a jaka jest górna granica normy w Twoim labo? Ja mam insulinę na czczo
4,52 mU/l (normy 1,9 - 23), a glukozę 94,6 mg/dl (norma 70-99)

Ostatnia edycja:
gabis mój synek ma turkusowo żółty więc dla dziewczynki bym chciała coś odmiennego a znowu z czasów noworodka Gabrysia mam akcesoria do łóżeczka baldachim zielono żółty.. więc chciałam to wykorzystać i dla Amelki.. więc myśle jak tu ciekawie połączyć jasną miętę i kolorem bardziej dziewczęcym stąd ten fiolet.. to zdjęcie które wkleiłam na tochę za żywą zieleń to raczej limonka a ja bym chciała folet/mięta.. nie wiem. nie mogę się zdecydować.. jeszcze z miesiąc mam na decyzje..

anecia super córeczka!!! jest śliczna

Boski, własnie to mi się podoba, pastele.

Bafinko narazie gin kazał próbować normalnie, a jak przez wakacje nic sie nie zadzieje to będziemy myśleć.
Kolory jak dla mnie też zbyt intensywne, ale ten szary z żółtym na ostatnim zdjęciu jest spoko :)

Lux w takim razie trzymam kciuki :)
Aneta super wieści :)
Gabiś a jaka jest górna granica normy w Twoim labo? Ja mam insulinę na czczo
4,52 mU/l (normy 1,9 - 23), a glukozę 94,6 mg/dl (norma 70-99)
Normy mam takie same, ale ponoc już 2 cyfrowy wynik wskazuje na IO, poza tym żeby coś więcej powiedzieć to trzeba by zrobić insulinę z obciążeniem.

Mi moja endo kazała zrobić tylko insulinę i glukozę na czczo i powiedziała, że jak wyniki bedą wskazywały na IO to dołoży mi Metforninę.
Kurcze jednak grunt to znaleźć dobrego lekarza, ja też sama robiłam wszystkie wyniki, a mój poprzedni gin twierdził, że jest ok, dopiero jak zmieniałam lekarza, to od razu stwierdził, że np. tarczyca chora. Niektórzy to się chyba z powołaniem minęli. Gina zmieniłam, ale to jeszcze chyba nie to, ale zobaczymy, ale za to z Pani Endokrynolog jestem bardzo zadowolona. Także jakby ktoś szukał dobrego endo w okolicach Kwidzyna to służę pomocą :)

P.S. Gabiś ja też uwielbiam pastele :)

reklama
Do góry