reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

gabiś żeczywiście ja -po 3 stratach ecorton brałam już miesiąc przed staraniami lutkę acart od owulacji i clexane od II kresek na teście.. żeby uniknąć poronienia juz w pierwszych dniach.. masz rację tyle wkładasz wysiłku w poznanie przyczyny sama podsuwasz wyniki lekarzom powinni dać coś od siebie.. a nie utrudniać! walcz!!! daj znaC jak po wizcie:)

baslan a ty sie jakoś stymulujesz??powodzenia w tym cyklu:)

chciejko kochana co słychać?? ostatnio mocno ucichłaś??

doris?? Oluś jest juz z tobą??

lux ale masz fajnie że nic nie tyjesz:)

anetko a ty już zaczynasz myśleć o wyprawce?? ja narazie zastanawiam się jak pomalować pokój małej.. nie chciałabym tradycyjnego cukierkowego różu.. myślałam o takim połączeniu fiolet i mięta Link do: remont - Forum Szafa.pl [Archiwalny] - Forum Szafa.pl ale nie wiem czy to pasje dla takiej małej kruszynki.. co myślicie??

natalia kamkaz jak wasze maluchy?

reklama
Hej dziewczynki. Właśnie od lekarza wyszłam. Wszystkie wyniki w normie. Dzidzisu ładnie sie rozwija. Zostaje zdecydowanie córeczka. Drugi lekarz potwierdzil.

Bafinko ja wiekszosc rzeczy mam. Muszę tylko pare ciuszkow różowych kupic i wanienke bo mi pękła. Będę kupowac gdzies od wrzesnia. Malowac tez nie bedziemy bo moj mąż dostaje nowe stanowisko od pazdaiernika w innym miescie i musimy sie przeprowadzic w okolicach nowego roku na większe mieszkanie :)

1467106081-1d1mld.jpeg

gabiś żeczywiście ja -po 3 stratach ecorton brałam już miesiąc przed staraniami lutkę acart od owulacji i clexane od II kresek na teście.. żeby uniknąć poronienia juz w pierwszych dniach.. masz rację tyle wkładasz wysiłku w poznanie przyczyny sama podsuwasz wyniki lekarzom powinni dać coś od siebie.. a nie utrudniać! walcz!!! daj znaC jak po wizcie:)

anetko a ty już zaczynasz myśleć o wyprawce?? ja narazie zastanawiam się jak pomalować pokój małej.. nie chciałabym tradycyjnego cukierkowego różu.. myślałam o takim połączeniu fiolet i mięta Link do: remont - Forum Szafa.pl [Archiwalny] - Forum Szafa.pl ale nie wiem czy to pasje dla takiej małej kruszynki.. co myślicie??

Jak dla mnie za mocne kolory,.
Teraz piękne i w modzie są pastele.
A takie?:
Link do: Z czym łączyć błękitny KOLOR ŚCIAN? Farby - kolory, ceny i dobre łączenia we wnętrzach
lub
Link do: Pokój dla dziecka

Mój typ to szarość i turkus...mniami....

natalia kamkaz jak wasze maluchy?

Bafinko narazie gin kazał próbować normalnie, a jak przez wakacje nic sie nie zadzieje to będziemy myśleć.
Kolory jak dla mnie też zbyt intensywne, ale ten szary z żółtym na ostatnim zdjęciu jest spoko :)

Lux w takim razie trzymam kciuki :)
Aneta super wieści :)
Gabiś a jaka jest górna granica normy w Twoim labo? Ja mam insulinę na czczo
4,52 mU/l (normy 1,9 - 23), a glukozę 94,6 mg/dl (norma 70-99)

Ostatnia edycja:
gabis mój synek ma turkusowo żółty więc dla dziewczynki bym chciała coś odmiennego a znowu z czasów noworodka Gabrysia mam akcesoria do łóżeczka baldachim zielono żółty.. więc chciałam to wykorzystać i dla Amelki.. więc myśle jak tu ciekawie połączyć jasną miętę i kolorem bardziej dziewczęcym stąd ten fiolet.. to zdjęcie które wkleiłam na tochę za żywą zieleń to raczej limonka a ja bym chciała folet/mięta.. nie wiem. nie mogę się zdecydować.. jeszcze z miesiąc mam na decyzje..

anecia super córeczka!!! jest śliczna

Boski, własnie to mi się podoba, pastele.

Bafinko narazie gin kazał próbować normalnie, a jak przez wakacje nic sie nie zadzieje to będziemy myśleć.
Kolory jak dla mnie też zbyt intensywne, ale ten szary z żółtym na ostatnim zdjęciu jest spoko :)

Lux w takim razie trzymam kciuki :)
Aneta super wieści :)
Gabiś a jaka jest górna granica normy w Twoim labo? Ja mam insulinę na czczo
4,52 mU/l (normy 1,9 - 23), a glukozę 94,6 mg/dl (norma 70-99)
Normy mam takie same, ale ponoc już 2 cyfrowy wynik wskazuje na IO, poza tym żeby coś więcej powiedzieć to trzeba by zrobić insulinę z obciążeniem.

Mi moja endo kazała zrobić tylko insulinę i glukozę na czczo i powiedziała, że jak wyniki bedą wskazywały na IO to dołoży mi Metforninę.
Kurcze jednak grunt to znaleźć dobrego lekarza, ja też sama robiłam wszystkie wyniki, a mój poprzedni gin twierdził, że jest ok, dopiero jak zmieniałam lekarza, to od razu stwierdził, że np. tarczyca chora. Niektórzy to się chyba z powołaniem minęli. Gina zmieniłam, ale to jeszcze chyba nie to, ale zobaczymy, ale za to z Pani Endokrynolog jestem bardzo zadowolona. Także jakby ktoś szukał dobrego endo w okolicach Kwidzyna to służę pomocą :)

P.S. Gabiś ja też uwielbiam pastele :)

reklama
Do góry