Bafinko dziękuję, że pytasz. U nas wszystko dobrze, Julka zrobiła tatusiowi prezent na dzień ojca i zrobiła pierwsze samodzielne kroczki i teraz z każdym dniem idzie jej coraz lepiej. Dosłownie cały dzień chodzi w kółko tak jej się spodobało chodzenie
Za miesiąc będzie miała roczek, także przeleciało że masakra... a we wrześniu wracam do pracy i już jestem tym faktem przerażona heh
Co do kolorów to mi się podobają, ale dla takiego maluszka faktycznie mogą być trochę ciemne. No ale parę miesięcy i malutka podrośnie więc skoro Wam się podoba to ja bym na Waszym miejscu od razu takie kolory zrobiła bo bez sensu za parę miesięcy znowu malowanie robić żeby kolorki zmieniać
Doris kciuki zaciśnięte i czekamy na wieści jak już synuś będzie z Wami!
Beti a jak u Ciebie?
Za miesiąc będzie miała roczek, także przeleciało że masakra... a we wrześniu wracam do pracy i już jestem tym faktem przerażona heh
Co do kolorów to mi się podobają, ale dla takiego maluszka faktycznie mogą być trochę ciemne. No ale parę miesięcy i malutka podrośnie więc skoro Wam się podoba to ja bym na Waszym miejscu od razu takie kolory zrobiła bo bez sensu za parę miesięcy znowu malowanie robić żeby kolorki zmieniać
Doris kciuki zaciśnięte i czekamy na wieści jak już synuś będzie z Wami!
Beti a jak u Ciebie?