reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

anetko skoro maleństwo żyje to nie będzie tak źle bądź dobrej myśli.. ja też staram się nie czytać info z google bo oszaleć można.. trzeba czekac na rozwój sytuacji..
puki co mam dodatkowe zmartwienie mojego męża siostry córka w nocy dostała skrętu jelit! jest już po jednym zabiegu ale sytuacja jest poważna.. mała ma 10 lat.. na szczęście mieszkają w USA więc tam lekarze od razu w nocy zaczęli działać ale póki co nie jest lepiej.. z jednej str z jelit zrobił się supeł.. z dnia na dzień i bez przyczyny.. jestem przerażona..

rozmaryn wiem co czujesz pamiętaj ze twoje netwy udzielają sie maluchowi.. musi być dobrze i tego sie trzymajmy:)
u mojej kolezanki taki skret byl u noworodka i lekarze nie wiedzieli co jest grane, ze kupki nie mzoe zrobic i ja odsylali, dziecko w ostatneij chwili trafilo do Poznania do szpitala, gdyby przyjechala pol godz pozniej byloby po dziecku :wściekła/y:

reklama
cichu tu jakoś... jak tam dziewczyny nastroje przed jutrem?? u mnie psychicznie nawet ok- co będzie to będzie ale fizycznie masakra- mdłości od rana do wieczora i nawet w nocy :(

reklama
Do góry