reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
dziewczyny pomóżcie bo już zaczynam świrować... myślałam że nie będę się denerwować ale shizuję i to bardzo. Co chwilę latam do kibelka i sprawdzam czy nic nie ma, niepokoi mnie każdy chociaż najmniejszy ból brzucha... do tego jeszcze ta ciąża ponad tydzień młodsza i brak serduszka... dziewczyny na lutówkach z podobnym terminem już słyszały serce a ja się boję powtórki z rozrywki, boję się też że wywołam wilka z lasu... zastanawiam się czy iść jutro na betę i powtórzyć w środę czy sobie odpuścić i czekać grzecznie do piątku na następne usg na którym znając moje szczęście też nie będzie nic widać... płakać mi się chce!!!!!

dziewczyny pomóżcie bo już zaczynam świrować... myślałam że nie będę się denerwować ale shizuję i to bardzo. Co chwilę latam do kibelka i sprawdzam czy nic nie ma, niepokoi mnie każdy chociaż najmniejszy ból brzucha... do tego jeszcze ta ciąża ponad tydzień młodsza i brak serduszka... dziewczyny na lutówkach z podobnym terminem już słyszały serce a ja się boję powtórki z rozrywki, boję się też że wywołam wilka z lasu... zastanawiam się czy iść jutro na betę i powtórzyć w środę czy sobie odpuścić i czekać grzecznie do piątku na następne usg na którym znając moje szczęście też nie będzie nic widać... płakać mi się chce!!!!!
Szczerze mówiąc to znając mnie poszłabym jutro na betę. Lepiej idź. Wierzę że będzie dobrze a Ty do piątku będziesz spokojniejsza.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A gdzie się taki detektor kupuje i ile kosztuje? Pytam przyszłościowo [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Na allegro chyba. Ja dostalam w spadku 9d szwagierki. Taki zwykly do sluchania ale sa juz nowsze z wyswietlaczem co pokazuja jak szynko bije serduszko.

Edit wstawiam zdjęcie
1465761093-1d1mld.jpeg

Ostatnia edycja:
To jest właśnie to co ja i Lux i Bafinka przechodzimy teraz. Przynajmniej u mnie jest co tydzień to inne zmartwienie. Moja ciaza tez na poczatku młodsza byla. Serduszko dopiero bylo w 6 tyg 2 dniu.

reklama
Do góry