witaj w klubie, ja tez ciagle walcze z infekcja!!! biore leki i licze, ze w koncu pomoga, ale zielona wydzielina to juz powazna sprawaDoris to teraz trzymamy kciuki zeby maluszek bezproblemowo sie urodzil i zeby dlugo Was tam nie trzymalijak juz bedziesz miała synka przy sobie wyslij wszystkim ciociom fotkę
A ja musze przyspieszyc o dwa tyg swoją wizytę. Chyba dalej mam infekcje bo znowu mam taka brzydką zieloną wydzieline i boje sie o moje malenstwo. W srode abtybiotyk skonczylam a od wczoraj znowu mam takie uczucie tam dziwne. Mam nadzieję ze sie mylę
![]()
reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
ja zaraz polecialam jak zaczelo piec, tez strachliwa jestem
aneta_ck
aneta_ck
kamkaz
Na ip możesz pojechać zrobią Usg, pobiorą wymaz i pewnie przepiszą leki z probiotyków bo do póki nie będą wiedzieli czy coś tam jest i co tam wogole jest to jako tako nie dadzą antybiotyków. Chyba, że sprawdzą na miejscu. A jeśli nie izba przyjęć to jedź do lekarza jutro bo z tym nie na żartów. U mnie w pierwszej ciąży też były bakterie ale nawet o nich nie wiedziałam bo czułam się dobrze. Pewności nie ma ale one mogą osłabiać szyjkę a u mnie szyjka puściła i nie udało się ciąży uratować. Lepiej dmuchać na zimne
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
Jutro na 100 % rano lecę do lekarza. Mam nadzieję ze jestem tylko przewrazliwiona i wszystko będzie dobrze.Na ip możesz pojechać zrobią Usg, pobiorą wymaz i pewnie przepiszą leki z probiotyków bo do póki nie będą wiedzieli czy coś tam jest i co tam wogole jest to jako tako nie dadzą antybiotyków. Chyba, że sprawdzą na miejscu. A jeśli nie izba przyjęć to jedź do lekarza jutro bo z tym nie na żartów. U mnie w pierwszej ciąży też były bakterie ale nawet o nich nie wiedziałam bo czułam się dobrze. Pewności nie ma ale one mogą osłabiać szyjkę a u mnie szyjka puściła i nie udało się ciąży uratować. Lepiej dmuchać na zimne
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fnzjd43r8f2x6exgi.png&hash=e7960b274bfa41bc9aef630cf38ef6e2)
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fk0kdj44jccxzx7yr.png&hash=7d9f404e54292f1e36e877161fa1dac9)
reklama
aneta_ck