reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Rozmaryn super, na pewno wszytsko będzie ok :)

Mało mam ostatnio dziewczyny czasu na udzielanie sie, ale na bieżąco Was podczytuję.

U mnie już po owu, tak sądze :) znowu było slabe przytulanie a nie wierze, że armia mojego m może przetrwac 48 h i w górę.... wiec nic z tego. Pęcherzyk był, ale nie wiem czy owu była na 100% bo wyobrazcie sobie, ze totalnie popierniczyły mi sie godz przyjęć mojej lekarki do której chodzę od 5 lat :O i kurde w dupę we wt wyszykowałam sie i jechałam do niej 18 km po to, żeby pocałować klamkę bo przyjmowała do 13 a ja pojechałam o 15. Fiś totalny. Potem już nie miałam kiedy i żyje sobie nie niewiedzy do dziś.
Dziewczyny a śluz z nitkami krwi świadczy o owu ? myslicie, ze skoro juz teoretycznie jest po moge sie wspomoc luteiną ? mam chyba ze 3 opakowania z poprzednich ciąż.

reklama
Rozmaryn u mnie tez na poczatku ciąża mlodsza o tydzień i w 4 tyg 6 dniu byl tylko pecherzyk malutki 5 mm. Ssrduszkk było w 6 tyg 2 dniu. Trzymam więc kciuki za drugą wizytę.

Kulka nie wiem czy sama bym wziela luteine. Moze poczekaj fo testu i wtedy? Nie znam sie zupełnie.

Ja mam taki z d... humor dzis ze nie uwierzycie. Moj dwuletni synek zostal pobity w przedszkolu na oczach męża jak po niego pojechał a żaden nauczyciel nie reagował. Noz kur.... Dostali taki opieprz od niego ze masakra. Tak tego nie zostawie. W poniedzialek bedziemy u dyrektorki. Dla nich jak dwoch 5 latkow bije 2 latka po glowie to normalne bo dzieci sie bija. Ja im dam. Boli mnie to jak cholera i nie moge sobie z tym poradzic. Nie moglam byc tam dzis bo zalatwialam sprawy w urzedzie a tu takie cos. Az mnie serce boli. Nie tyle o to ze go ktos uderzyl jak o to ze nikt mu nie pomogl. Nikt na niego nie patrzyl. Boze jak to jest w tych czasach mozliwe to ja nie wiem :/

hej kobietki ale tu ostatnio cisza..
aneta rzeczywiście w przedszkolach dzieją się różne rzeczy ja też musiałam się wywalczyć o swoje.. już kiedyś pisałam że nauczycielki nie zauważyły że 4 letnie dziecko cały pobyt w przedszkoli nie korzysta z toalety.. kawy mlecznej nie pija to wode mu muszę sama kupować i zanosić bo oni nie oferują.. porażka! ale chyba wszędzie coś jest nie tak..

kamkaz jak tam Piotruś?
lux co u ciebie??

ja nieśmiało się pochwale że coś czuję:) nie są to typowe kopniaki tylko takie muśnięcie i najczęściej wieczorem mam nadzieję ze to ruchy:) no i są takie delikatne może to jednak dziewczynka:)już za tydz wizyta i mam nadzieję że się dowiem.. ogólnie powiem wam że ta ciąża dobrze na mnie działa obywam się baz słodyczy i chipsów za to codziennie zjadam z Gabisiem łubiankę truskawek i jeszcze inne owoce i do tego do obiadu kupa warzyw.. dziwne zachcianki co?? ale lepiej że mam zachcianki na bób niż czekoladę:)

martocha co tam u ciebie?
chciejko wymyśliłaś już jakiś plan na dalsze starania??

staraczki jak teraz testujecie?? &&&&&&&&&&&& kciuki za każdą z osobna i wszystkie razem:)

Anetko niedawno palec uszkodzony, teraz pobicie! co sie kuzwa dzieje w tym pseudo przedszkolu?! wez tam zrob porzadek bo tak byc nie moze!!! no ludzie!!!
Bafinko dzieki, jestem na lekach bo ta infekcja trwa, rosne oczywiscie z dnia na dzien, czuje sie super, mdlosci odchodza
Rozmaryn super wiesci!!! rosnijcie zdrowo!

Anetko niedawno palec uszkodzony, teraz pobicie! co sie kuzwa dzieje w tym pseudo przedszkolu?! wez tam zrob porzadek bo tak byc nie moze!!! no ludzie!!!
Bafinko dzieki, jestem na lekach bo ta infekcja trwa, rosne oczywiscie z dnia na dzien, czuje sie super, mdlosci odchodza
Rozmaryn super wiesci!!! rosnijcie zdrowo!

Zalamka normalnie z tym przedszkolem. Mam nadzieję ze za pol roku sie przeprowadzimy i zmienimy mu bo nie da sie tam funkcjonować. A taką dobrą opinię mieli :(

Zalamka normalnie z tym przedszkolem. Mam nadzieję ze za pol roku sie przeprowadzimy i zmienimy mu bo nie da sie tam funkcjonować. A taką dobrą opinię mieli :(

nie wiem skad sie biora dobre opnie, falszowane sa czy jak? moze powinna byc stronka gdzie rodzice, ktorzy mieli tam dzieci opisywali jakie to przedszkole, ja na Twoim miejscu bym im opinie wystawila

Hej
Witam się szpitalnie niedzielnie, wczoraj przyjechałam z rana, bo Mały coś się słabo ruszał, a potem miałam skurcze. Teraz trochę mijają, w każdym razie jeszcze nie rodzę, dostaję kroplowki, Mały się rozbrykał, muszę prowadzić kartę ruchów płodu. Pobrali mi mocz o krew do badania drugi raz wiec dziś na pewno nie wyjdę do domu. Skończyłam pełne 36 tc :-)

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Witam się szpitalnie niedzielnie, wczoraj przyjechałam z rana, bo Mały coś się słabo ruszał, a potem miałam skurcze. Teraz trochę mijają, w każdym razie jeszcze nie rodzę, dostaję kroplowki, Mały się rozbrykał, muszę prowadzić kartę ruchów płodu. Pobrali mi mocz o krew do badania drugi raz wiec dziś na pewno nie wyjdę do domu. Skończyłam pełne 36 tc :-)

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli już maleństwo chce być z mamą ale po drugie stronie brzuszka.
W moim szpitalu wszystkie ciężarne mają obowiązek prowadzić kartę ruchów zawsze rano i wieczorem i trzeba było wpisywać od której godz do której liczyłyśmy. No i jak kobieta ciężarna przyszła z jakiegoś powodu do szpitala na ip to już do domu przed porodem nie wypuszczają tylko zatrzymują w szpitalu. Mnie też zatrzymali jak pojechałam z zawrotami głowy i ciśnieniem a też to był 36 tc. Chyba, że na własne życzenie kobieta opuści szpital

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Doris to teraz trzymamy kciuki zeby maluszek bezproblemowo sie urodzil i zeby dlugo Was tam nie trzymali :) jak juz bedziesz miała synka przy sobie wyslij wszystkim ciociom fotkę:)

A ja musze przyspieszyc o dwa tyg swoją wizytę. Chyba dalej mam infekcje bo znowu mam taka brzydką zieloną wydzieline i boje sie o moje malenstwo. W srode abtybiotyk skonczylam a od wczoraj znowu mam takie uczucie tam dziwne. Mam nadzieję ze sie mylę:(

Do góry