reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

siwa powodzenia:)

rozmaryn oswoiłaś się już?? robiłąś betę? jutro wizyta u gina??

lux aneta jak tam samopoczucie??

mnie właśnie podbrzusze pobolewa więc leże grzecznie.. i się wsłuchuję czy coś tam nie puka w brzuchu?? :) mąż mówi że na tym etapie detektor jest be sensu bo możliwe że za nim dojdzie ja już ruchy poczuje.. i że jak nieznajdę tętna to będę się stresować jeszcze bardziej.. więc czekam..
Mnie cos dzis glowa boli. Dzidzia w nocy sie kręciła mocno i nie spalam tylko sie "wsluchiwalam" i jestem dzis padnieta. Synek chyba jakiegos wirusa zalapal i ma biegunkę 3 dzien. Jutro z samego rana bieganiemy do lekarza niech go obejrzy. Martwię sie o niego jak ma problemy z brzuszkiem

reklama
Witam Was[emoji3] Ja dzisiaj działam. Test owu pokazał usmieszek więc trzeba się będzie postarać [emoji1]
1465408437-1d1mld.jpeg

Dodatkowo wyczailam dziś w drogerii takie cudo co niby zwiększa szansę bo udaje służy plodny.
1465408529-1d1mld.jpeg

Mam nadzieję że uda nam się w tym miesiącu i będę się mogła pochwalić dwoma kreseczkami pod koniec miesiąca.
Buziaki dla Was.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia trzymamy kciuki :)

mialam dzis niespodziewane usg, sorki za fotki, ze niewyrazne, ale taki ma aparat Tomka tel, na jednym dzidzia, ma niecale 4 cm i na drugim nozka :) na usg bylo widac, jak sie trzyma za glowke, tyle ma problemow :D

Załączniki

• Zdjęcie0333.jpg
    Zdjęcie0333.jpg
    389,6 KB · Wyświetleń: 81
  • Zdjęcie0335.jpg
    Zdjęcie0335.jpg
    389,2 KB · Wyświetleń: 78
siwa powodzenia:)

rozmaryn oswoiłaś się już?? robiłąś betę? jutro wizyta u gina??

lux aneta jak tam samopoczucie??

mnie właśnie podbrzusze pobolewa więc leże grzecznie.. i się wsłuchuję czy coś tam nie puka w brzuchu?? :) mąż mówi że na tym etapie detektor jest be sensu bo możliwe że za nim dojdzie ja już ruchy poczuje.. i że jak nieznajdę tętna to będę się stresować jeszcze bardziej.. więc czekam..
Jeszcze czytałam na necie ze w kolejnej ciąży wcale niekoniecznie czuć ruchy wczesniej. Do 22 tyg spokojnie masz czas. Tak samo np moze byc łożysko umiejscowione na przedniej ścianie i amortyzuje ruchy. Nie martw sie Bafinko bedzie to dobrze. Przypomnij kiedy masz wizytę?

Lux fajnie ze dzidzie podglądałas. Fajne są takie maluszki jak brykaja. Moj ostanio robil fikolki i obiema nozkami sie od brzucha odpychal :) pisze on bo wydaje mi sie caly czas ze synek kolejny w brzuszku mieszka :)

Jeszcze czytałam na necie ze w kolejnej ciąży wcale niekoniecznie czuć ruchy wczesniej. Do 22 tyg spokojnie masz czas. Tak samo np moze byc łożysko umiejscowione na przedniej ścianie i amortyzuje ruchy. Nie martw sie Bafinko bedzie to dobrze. Przypomnij kiedy masz wizytę?

Lux fajnie ze dzidzie podglądałas. Fajne są takie maluszki jak brykaja. Moj ostanio robil fikolki i obiema nozkami sie od brzucha odpychal :) pisze on bo wydaje mi sie caly czas ze synek kolejny w brzuszku mieszka :)

ciekawe kiedy ja poznam plec :)

uff dobrze ze nic poważnego.. u mnie też chyba coś się dzieje bo śluz się zmienił z białego na żółty.. ale jeszcze nic nie czuje.. w razie czego mam jeszcze antybiotyk z ostatniej infekcji..

reklama
cześć dziewczyny... w tej ciąży przerabiam chyba wszystkie możliwe objawy ciążowe z mega mdłościami przede wszystkim (na szczęście to tylko mdłości bez wymiotów) i już mam 5 kg na plusie chociaż to dopiero początek.
Na usg widać tylko jeden pęcherzyk ciążowy który wielkością odpowiada 4tydz.6dzień czyli ciąża znowu jest młodsza ponad tydzień co mnie martwi i zastanawia. Za to lekarz stwierdził że "jest pięknie otoczony trofoblastem" cokolwiek to jest. Mam się nie stersować i przyjść za tydzień lub dwa bo powinno być już coś widać (tak mówił jakby to był pewnik dla niego że będzie dobrze). Mimo że spodziewałam się czegoś więcej czuję się pozytywnie naładowana

Do góry