reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

hej dziewczyny byłam dzisiaj u ogólnego lekarza z wynikami badań (robiłam sobie morfologię i cukier bo cały poprzedni tydzień paskudnie się czułam. Ten dał mi skierowanie na usg brzucha ( nie wiedzieć czemu) no i znaleźli mi coś w nerce i macicy i nie wiem czy się martwić. Przepiszę opis może któraś z Was tak miała albo wie co to może być:
nerki ze zmianą niskocechową wlk. 16 mm w górnym biegunie nerki lewej
macica w lekkim tyłozgięciu, z drobną zmianą płynową w lewym rogu
Miałam wczoraj pisac ale nie zdążyłam. Moja kolezanka miala taka zmianę plynowa w macicy na poczatku ciazy. Zanim nawet pecherzyk ciążowy było widać. A z nerkami niestety nie pomoge:( nie znam się zupełnie. Jedyne co mialam ostatnio to zastój moczu w nerkach ale to cos innego zupełnie. Tescik bardzo wyraźny jest. Cieszysz sie? Czasami i z zabezpieczeniem zachodzi sie w ciążę. Juz i z prezerwatywa i tabletkami słyszałam o ciąży więc wszystko jest mozliwe :)

reklama
Hej dziewczyny.
Bafinko nie bój się, który to tydz? Zadzwoń może do gina lub położnej i powiedz o swoich obawach.
Rozmaryn nie pomogę z wynikami, a test baaardzo wyraźny. Kiedy powinnaś mieć @?

Ja czuję się dobrze. Już chyba się oczyściłam. Psychicznie nie jest źle, mam tyle pracy, że nie mam czasu na rozmyślania
chcesz wrocic do staran? mam nadzieje, ze tak, ze nie poddasz!

Rozmaryn ale krecha !!!! gratulację !

skoro @ 27.04 to teraz już może nawet serduszko zobaczysz, pozytywnie zazdroszczę !!!!

rozmaryn ale bombę rzuciłaś:) no niespodzianka na pewno ale niema tego złego.. co do tyłozgięcia to nic strasznego ja to mam i to ma wpływ trochę na zaciążenie ze trudniej ale to już nieistotne..

chciejka cieszę się że jesteś dzielna,. najlepszą odskocznią jest praca..

Rozmaryn tyłozgięcie macicy to jest taka budowa macicy, można powiedzieć że nawet wadą. Tak jak pisała Bafinka to tyłozgięcie niestety ma wpływ na ciążę bo trudniej się w nią zachodzi.

Zrobiłaś betę? Trzymamy kciuki [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj przepłakałam cały wiećzór tak to wszystko mnie zaskoczyło... Nie wiem co będzie ale damy radę. Jestem bardzo szczęśliwa
Rozmaryn pewnie że dacie radę. Takie ciążę z zaskoczenia z reguły dobrze się kończą i tego życzę Ci z całego serca

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was[emoji3] Ja dzisiaj działam. Test owu pokazał usmieszek więc trzeba się będzie postarać [emoji1]
1465408437-1d1mld.jpeg

Dodatkowo wyczailam dziś w drogerii takie cudo co niby zwiększa szansę bo udaje służy plodny.
1465408529-1d1mld.jpeg

Mam nadzieję że uda nam się w tym miesiącu i będę się mogła pochwalić dwoma kreseczkami pod koniec miesiąca.
Buziaki dla Was.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
siwa powodzenia:)

rozmaryn oswoiłaś się już?? robiłąś betę? jutro wizyta u gina??

lux aneta jak tam samopoczucie??

mnie właśnie podbrzusze pobolewa więc leże grzecznie.. i się wsłuchuję czy coś tam nie puka w brzuchu?? :) mąż mówi że na tym etapie detektor jest be sensu bo możliwe że za nim dojdzie ja już ruchy poczuje.. i że jak nieznajdę tętna to będę się stresować jeszcze bardziej.. więc czekam..

Do góry