reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
aaaa dzięki to popierniczyło mi sie. Rzeczywiście estrofem jest na endo.

To tak jak u mnie..... kurcze, zeby tak od razu szło stwierdzić, gdzie leży problem.

Masz już bete ?

Martyska daj jakiś znak. Myśle o Tobie !

u mnie dziś 25 dc i nasikałam na test, glupia jestem jak but, nic mnie doświadczenie nie nauczyło :O raz że wcześnie dwa ze nie z porannego. Wniosek taki że patrząc na test drugiej nie ma, tylko jak wzięłam pod światło do okna to coś tam widzę. Ale to chyba tylko staraczki widzą co chcą widzieć ;) nawet Wam nie pokażę bo telefon pewnie i tak tego nie chwyci ;) w każdym razie trwam dalej w niewiedzy tylko jakoś tak bardziej teraz będę na siebie uważa i jak mała pozwoli to więcej leniuchować. Może cud się stanie.
Aha... i przeszło mi przez myśl, że może jak suchy test wezmę pod lupe to też będą kreski a pod wypływem hcg wyjdą mocne, ale nie bo otworzyłam drugi est jaki miałam w domu tej samej firmy i nic na nim nie widac nawet pod swiatło.

reklama
Hej dziewczynki :) ja dzis cos w nerwach chodzę. Wszytko mnie drażni a najbardziej sąsiedzi. Jakis debil wyrzuca mi śmieci do mojego kosza i moje sie nie mieszczą a kazdy placi za swoj. No jak bym dorwala w swoje ręce to nie bylo by litosci. Synek marudny. Z nosa mu leci znowu. Ostatnie zęby mu wychodzą piątki dwie z tyłu to dodatkowo go wkurza ;)

Na pierwsze szczescie brzucho mało boli i nie plamie juzod ponad tyg. Mam nadzieje ze to dobry znak i dzidzia grzecznie rośnie u mamusi :) pozdrawiam :*

Do góry