reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
aaaa dzięki to popierniczyło mi sie. Rzeczywiście estrofem jest na endo.

To tak jak u mnie..... kurcze, zeby tak od razu szło stwierdzić, gdzie leży problem.

Masz już bete ?

Martyska daj jakiś znak. Myśle o Tobie !

u mnie dziś 25 dc i nasikałam na test, glupia jestem jak but, nic mnie doświadczenie nie nauczyło :O raz że wcześnie dwa ze nie z porannego. Wniosek taki że patrząc na test drugiej nie ma, tylko jak wzięłam pod światło do okna to coś tam widzę. Ale to chyba tylko staraczki widzą co chcą widzieć ;) nawet Wam nie pokażę bo telefon pewnie i tak tego nie chwyci ;) w każdym razie trwam dalej w niewiedzy tylko jakoś tak bardziej teraz będę na siebie uważa i jak mała pozwoli to więcej leniuchować. Może cud się stanie.
Aha... i przeszło mi przez myśl, że może jak suchy test wezmę pod lupe to też będą kreski a pod wypływem hcg wyjdą mocne, ale nie bo otworzyłam drugi est jaki miałam w domu tej samej firmy i nic na nim nie widac nawet pod swiatło.

reklama
Hej dziewczynki :) ja dzis cos w nerwach chodzę. Wszytko mnie drażni a najbardziej sąsiedzi. Jakis debil wyrzuca mi śmieci do mojego kosza i moje sie nie mieszczą a kazdy placi za swoj. No jak bym dorwala w swoje ręce to nie bylo by litosci. Synek marudny. Z nosa mu leci znowu. Ostatnie zęby mu wychodzą piątki dwie z tyłu to dodatkowo go wkurza ;)

Na pierwsze szczescie brzucho mało boli i nie plamie juzod ponad tyg. Mam nadzieje ze to dobry znak i dzidzia grzecznie rośnie u mamusi :) pozdrawiam :*

Do góry