ja tam do 31 dc wytrzymalam haahześwirowałam się na maksa
reklama
organizm to zagadka i ja tez caly czas mysle o tym, czemu tamta poronilamDla mnie tez Luxuorius.... jak sobie pomyśle, ze po domu mogłaby mi biegac już 3....
Njalepsze jest to, że ja z córeczką to w ogóle zajśc nie mogłam. Przez 3 lata ani jednej biochemii nawet nie miałam. Ani razu dwóch kresek nie widziałam, A za drugim podejściem decyzja w sierpniu i ciąża i w grudniu czyli szybko a drugie poronienie to 2 m-ce po pierwszym. Czyli coś się bardzo zmieniło, że zachodzę i utrzymac nie mogę.
Dziewczyny czy któraś z Was była lub jest na metforminie ?
Martyska30
Fanka BB :)
Ja biorę glucophage 750xr czyli metformine...Dla mnie tez Luxuorius.... jak sobie pomyśle, ze po domu mogłaby mi biegac już 3....
Njalepsze jest to, że ja z córeczką to w ogóle zajśc nie mogłam. Przez 3 lata ani jednej biochemii nawet nie miałam. Ani razu dwóch kresek nie widziałam, A za drugim podejściem decyzja w sierpniu i ciąża i w grudniu czyli szybko a drugie poronienie to 2 m-ce po pierwszym. Czyli coś się bardzo zmieniło, że zachodzę i utrzymac nie mogę.
Dziewczyny czy któraś z Was była lub jest na metforminie ?
ja zachodze bez problemów bo 6 prób i 6 ciąż ale co z tego[emoji53]
moje 1 dziecko by roczek właśnie konczylo[emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
KulkaMm a co chcesz wiedziec o metforminie? Pezepiauja ja na cukrzyce typu 2 i przy PCOS
Pomaga regulowac cykle i przepisuja ja tez na wspomaganie jajeczkowania
Tak ogolnikowo reguluje nieprawidlowosci hormonalne
Pomaga regulowac cykle i przepisuja ja tez na wspomaganie jajeczkowania
Tak ogolnikowo reguluje nieprawidlowosci hormonalne
Ostatnia edycja:
Ja właśnie jestem na glucophage 500 a zaraz przechodzę na 1000 mam pcos. Moja dr twierdzi, ze przy pcos ryzyko poroenień jest większe. Tylko mi się chyba wszystko poprzestawiało bo od pół roku obserwacji i usg mam swoją owuację, w tym cyklu tez. Chciałam wiedzie czy którejś z dziewczyn taka mieszanka leków pomogła w utrzymaniu ciązy. Ja w tej chwili pije inofem i swoja drogą widzę pozytywne jego skutki, eutyrox, glucophage 500, acard
Martyska30
Fanka BB :)
Mi niestety nie a brałam glucophage 750,acard,kwas 15 i femibion,eutyrox 37.5 ,bit D,clexan,encorton i duphaston[emoji53]Ja właśnie jestem na glucophage 500 a zaraz przechodzę na 1000 mam pcos. Moja dr twierdzi, ze przy pcos ryzyko poroenień jest większe. Tylko mi się chyba wszystko poprzestawiało bo od pół roku obserwacji i usg mam swoją owuację, w tym cyklu tez. Chciałam wiedzie czy którejś z dziewczyn taka mieszanka leków pomogła w utrzymaniu ciązy. Ja w tej chwili pije inofem i swoja drogą widzę pozytywne jego skutki, eutyrox, glucophage 500, acard
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
G
gość_forum
Gość