reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

placz bo to pomaga, ja plakalam i po katach i przy ludziach bo wtedy bylo mi lzej, ale co z tego jak ten zal siedzi w sercu? jak to boli tak mocno, ze chce sie umrzec...zycze Ci z calego serca bys trafila na lekarza, ktory pokieruje Cie tak bys w koncu dodnosila ciaze!!!!!!!
U mnie oprócz męża nikt nie wie i nie chce żeby wiedzieli...nie chce być wytykana jako ta co jej sie nie udaje[emoji53] A to boli jeszcze bardziej jak każdy ma dzieci a ja jedyna nie[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
martysia tutaj masz trochę info o tych komórkach NK Link do: Diagnostyka w laboratorium medycznym w Łodzi – badania

skoro już tyle badań zrobiłaś to może warto i to zrobić.. bardzo ci współczuje ja miałam trzy straty pod rząd i nie zniosłabym jeszcze jednej więc tym bardziej bardzo cię podziwiam i życzę wytrwałości tyle już przeszłaś znalezienie przyczyny musi być już blisko.

Bardzo dobrze znam to uczucie bycia gorszą.. pech chciał że zawsze gdzieś w moim otoczeniu jakaś koleżanka zachodziła równo ze mną i one już mają dzieci a ja dopiero jestem w ciąży zawsze jak będę patrzeć na ich maluchy będę myślała o moich maluszkach które nie miały tyle szczęścia..

Martyska bardzo współczuję. Szczególnie, że to nie jest pierwszy raz.

Ja zaczynam rozmyślać, dopadło mnie. A to że piersi mniej bolą, nie mam mdłości, podbrzusze tylko czasami pobolewa itp.Jednym słowem boje się, że coś jest nie tak. Gdyby nie test no i te większe piersi to nie czuła bym że jestem w ciąży.

A jeszcze pytanie ostatnia@ była 18 kwietnia, wiec który to tydz według waszych wyliczeń, bo ja liczę że końcówka 5 tyg.

Martyska bardzo współczuję. Szczególnie, że to nie jest pierwszy raz.

Ja zaczynam rozmyślać, dopadło mnie. A to że piersi mniej bolą, nie mam mdłości, podbrzusze tylko czasami pobolewa itp.Jednym słowem boje się, że coś jest nie tak. Gdyby nie test no i te większe piersi to nie czuła bym że jestem w ciąży.

A jeszcze pytanie ostatnia@ była 18 kwietnia, wiec który to tydz według waszych wyliczeń, bo ja liczę że końcówka 5 tyg.
Licząc wg ostatniego okresu to będzie 5 tc ale pamiętaj że do owu doszło mniej więcej w połowie cyklu i potem zagnieżdżenie tak że cierpliwości.
A co do objawów to ja w oby dwóch ciążach nie miałam żadnych. Nawet piersi nie bolały. Tak więc ciesz się tym stanem, bo mdłości mogą dopiero przyjść

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Jestem i ja, podczytuję Was na bieżąco, licząc dni do mojego spotkania z Olafem :-). Już mi tak cięzko, jestem wielka, brzuszek rośnie i codziennie jest większy.
Bardzo kibicuję naszym ciężarówkom, za staraczki trzymam kciuki. Pamiętajcie, że każdej się uda!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny robie porzadki i znalazłam stare testy owu i ciazowe. Patrze na termin i owu maja termin do 08/2015 a ciazowe do 27.12 2015. Mnie przyniosły szczescie. Moze chce ktoras ? Oddam za koszt wysyłki.

a ja wygladam powoli ciazowo, piersi jak balony zwlaszcza wiezorem
Martyska nie czuj sie gorsza!
Jak mam tak nie czuć? [emoji53]6 lat po ślubie i 1.5 roku starań i 6 poronien[emoji53]wczoraj miałam kłótnie z mężem i powiedział ze ma dość starań i jak ma tak wyglądać nasze życie jak teraz to on nie chce dziecka[emoji53]powiedzial ze chce zyc i w międzyczasie walczyć o dziecko A nie jak ja ciagle walczyć i sie zadreczac a w miedzyczasie żyć...[emoji53] ze on już nie może patrzeć jak cierpię i jak popadam w depresję ....

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Martyska bardzo mi przykro, że znowu się nie udało :frown: Twojemu mężowi też napewno jest ciężko i może ma trochę racji. Może warto trochę odpocząć od tego wszystkiego, porobić spokojnie badania i poszukać przyczyny niepowodzeń. Wierzę, że przetrwacie wszystko, jesteś silną kobietą i wiele przeszłas i kiedyś będzie Ci to wynagrodzone! Trzymaj się kochana.
Chciejka bądź dobrej myśl!! ;-)
A ja czekam na wizytę u endo 31.05 i 1.06 u gina, zobaczymy jak moja tarczyca. Oczywiście zaczęłam kolejny cykl, więc będę działać.
Beti wszystkiego najlepszego! Trzymam kciuki! :-)
Doris jeszcze trochę i maleństwo będzie przy Tobie :-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)

Do góry