reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja ciaze trojacza i nastepna po niej stracilam na wczesnym etapie,kolejna troche pozniej bo 12tc i bylo kilka ciaz biochemicznych test pozytywny i potem spozniona @.

A homocysteine mialas z obciazeniem metionina? Bo czasami homocysteinemia moze byc ukryta

reklama
Ja ciaze trojacza i nastepna po niej stracilam na wczesnym etapie,kolejna troche pozniej bo 12tc i bylo kilka ciaz biochemicznych test pozytywny i potem spozniona @.

A homocysteine mialas z obciazeniem metionina? Bo czasami homocysteinemia moze byc ukryta
Tylko zwykła homocysteine ..nawet mi wiedziałam ze jest po obciazeniu[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Też pomyślałam o NK. Warto sprawdzić.

Ja też przyczyny swoich poronien nie znam ale mam już córkę wiec troche inaczej an to patrze.

Martyska odezwij się jak się czujesz

Też pomyślałam o NK. Warto sprawdzić.

Ja też przyczyny swoich poronien nie znam ale mam już córkę wiec troche inaczej an to patrze.

Martyska odezwij się jak się czujesz
Czuje sie fatalnie[emoji53]byłam na beta żeby zobaczyć co się dzieje dalej....fizycznie czuję się bardzo dobrze...żadnych plamien nic...gdyby nie wczorajsza beta to myslalbym ze ciąża się super rozwija....[emoji53]
A te NK to gdzie się robi? W każdym laboratorium?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Daj znac jak wynik. Swoja droga dlaczego to wszystko jest takie trudne :(
za przy pierwszym poronieniu tez nie miałam plamień nic a nic, w 7tc miałam zabieg po podwojnej dawce leków, moje dziecko po prostu nie chciało mnie opuścić :( :( jak mi wtedy było ciężko,ehhh... a bete miałam ponad 21 tys i wszystkie bjawy ciążowe.

Przytulam Cie mocno

A co do kom NK to musiałabyś poszperać bo ja się nie orientuje niestety, chociaż jak tfu tfu tfu sytuacja u mnie się powt orzy po raz 3 to będę musiała tez zrobic

nie moge tego czytac, serce mi peka, boje sie o moja ciaze jak nigdy, dlaczego tak musi byc dziewczyny, ze tyle ciaz tracicie? dla mnie to niepojete :no:

reklama
nie moge tego czytac, serce mi peka, boje sie o moja ciaze jak nigdy, dlaczego tak musi byc dziewczyny, ze tyle ciaz tracicie? dla mnie to niepojete :no:

Dla mnie tez Luxuorius.... jak sobie pomyśle, ze po domu mogłaby mi biegac już 3....

Njalepsze jest to, że ja z córeczką to w ogóle zajśc nie mogłam. Przez 3 lata ani jednej biochemii nawet nie miałam. Ani razu dwóch kresek nie widziałam, A za drugim podejściem decyzja w sierpniu i ciąża i w grudniu czyli szybko a drugie poronienie to 2 m-ce po pierwszym. Czyli coś się bardzo zmieniło, że zachodzę i utrzymac nie mogę.

Dziewczyny czy któraś z Was była lub jest na metforminie ?

Do góry