piekne kreski, tez takie ciemne mialamDziewczyny a ja dzisiaj byłam rano na becie wyniki dopiero po 20 więc nie wytrzymałam i zajechalam po test normalny od 25...I wynik jak na obrazku[emoji5]znaczy musiała urosnąć i to całkiem sporo bo krecha ladna[emoji5]cieszę się dniem dzisiejszym i zobaczymy co przyniesie jutro...<br /><br />Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoomZobacz załącznik 757508
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
G
gość_forum
Gość
Witam sie
Ja już po wizycie,jest pechol 21,drugi 15 ale nie jest brany pod uwagę bo nie zdąży urosnąć.
IUI w poniedziałek 7 rano.
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już po wizycie,jest pechol 21,drugi 15 ale nie jest brany pod uwagę bo nie zdąży urosnąć.
aneta_ck
Fanka BB :)
Zaciskamy kciukiWitam sie
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Madziorrek
Witam dziewczyny. Pewnie niewiele z Was mnie tu pamięta, byłam dosyć mocno aktywana kilkanaście miesięcy temu. Później tylko wpadałam gościnnie poczytać. Jestem mamą Dwóch Aniołków i połtorarocznego cudownego Franeczka. Niedawno postawnowiliśmy się z mężem znowu starać o potomstwo. Dwa dni przed terminem spodziewanej miesiączki wyszła w teście wyrażna krecha, na 2 testach. Nie od razu, po godzinie, ale nie było wątpliości. Dzisiaj powtórzyłam test i jest... negatywny. Firma ta sama... Myślicie ze jest jakakolwiek szansa, że ciąża jest tylko test jest wadliwy;( Siedzi mi to w głowie cały czas.
Pozdrawiam i kciukasy za staraczki, ciężarówki i mamuśki.
no moim zdaniem test sie po kilku minutach powinno wyrzucic, moze idz na bete, to rozwieje Twoje watpliwosci bo dziwne to, ze na jednym tescie wyszlo a na drugim nieWitam dziewczyny. Pewnie niewiele z Was mnie tu pamięta, byłam dosyć mocno aktywana kilkanaście miesięcy temu. Później tylko wpadałam gościnnie poczytać. Jestem mamą Dwóch Aniołków i połtorarocznego cudownego Franeczka. Niedawno postawnowiliśmy się z mężem znowu starać o potomstwo. Dwa dni przed terminem spodziewanej miesiączki wyszła w teście wyrażna krecha, na 2 testach. Nie od razu, po godzinie, ale nie było wątpliości. Dzisiaj powtórzyłam test i jest... negatywny. Firma ta sama... Myślicie ze jest jakakolwiek szansa, że ciąża jest tylko test jest wadliwy;( Siedzi mi to w głowie cały czas.
chciejka32
Madziorek ja Ciebie pamiętam .Myślę podobnie jak Lux, że test po godz raczej mało wiarygodny jest, ale nie będę odbierać nadzieji, bo może jednak jesteś.
Beti ogromne kciuki ..
Mi dziś głowa pęka
Beti ogromne kciuki ..
Mi dziś głowa pęka
a mnie mdli na calego i slabo miMadziorek ja Ciebie pamiętam .Myślę podobnie jak Lux, że test po godz raczej mało wiarygodny jest, ale nie będę odbierać nadzieji, bo może jednak jesteś.
Beti ogromne kciuki ..
Mi dziś głowa pęka
PaulaPaola
Początkująca w BB
Hej dziewczyny jestem tu nowa ale czy ktoś może mi pomoc z testami owulacyjnymi.Testuje od 11/05/2016 Potrafie zdrobic 3 testy dziennie Dziś o godzinie 12 zrobiłam test i paseczki są takie same o godzinie 14 zrobiłam następny tylko ze pasek testowy już jest jaśniejszy a na 3 teście o godzinie 16:30 paseczek testowy tez jest jasny ale widać go bez problemu . Wiec kiedy owulka jutro ? I przytulanki tez jutro czy zacząć już od dziś ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
PaulaPaola
Początkująca w BB