reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

ale wam zazdroszczę :) tak bardzo pozytywnie... mnie dziś spotkała niespodzianka. Przyszły tatuś się zjawił ramo niespodziewanie bo się stęsknił :) Pewnie juz po owu skoro pęcherzyk w środę miał 18mm więc lipa.. ale mimo wszystko super dzień !!
P. s jak sądzicie czy te testy z Allegro o czułości 10 są wiarygodne tak jak te apteczne? używaliście ich moze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak w środę miał 18 to mógł pęknąć dzisiaj więc szansa sa[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak Piotruś cieszy się ze szczęścia cioci Ewelinki [emoji1] i wszystkich forumowych cioć
1463156027357.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1463156027357.jpg
    1463156027357.jpg
    53 KB · Wyświetleń: 364
Nasz kochany Piotruś :) dziękuję bardzo za waszą pozytywną energię, wsparcie i ciepłe słowa. Znamy się tylko z forum, a mam wrażenie, że bardziej można na Ciebie/na Was liczyć niż na własną rodzinę. Dziękuję, że jesteś / jesteście

Chciejko trzymam kciuki by hcg pięknie rosło :) moja pierwsza beta była niewiele wieksza bo tylko 13 z haczykiem :) a dziś Julka już 9,5 miesiąca ma!

Kamkaz ale mały śmieszek :)

Chciejka gratulacje :) jak tam?

My za miesiąc lecimy do męża na kilka dni i już liczyłam dni i są to okolice owu....rany strasznie się martwię :( nie jestem jeszcze gotowa ale boję się, że mąż uzna że go odtrącam...biorę metforminę od 3tygodni, czuję się paskudnie, dieta ok, ale przez kortyzol nie powinnam intensywnie ćwiczyć bo nic nie schudnę a tak na spacerkach już 3kg w dół

Isiorek, jeżeli nie jesteś gotowa to nie rób nic na siłę. Przecież możesz kochać się z mężem zabezpieczając się. Fajnie, że waga idzie w dół gratuluję, małymi krokami do celu.

Nasz kochany Piotruś :) dziękuję bardzo za waszą pozytywną energię, wsparcie i ciepłe słowa. Znamy się tylko z forum, a mam wrażenie, że bardziej można na Ciebie/na Was liczyć niż na własną rodzinę. Dziękuję, że jesteś / jesteście
To nie tylko wrażenia, lecz naprawdę możesz na nas liczyć. W każdej sytuacji... Bardzo się cieszę że Cię poznałam tu na forum. Mam nadzieję że w realu też się uda [emoji1]

Isiorek Chciejka ma rację nie rób nic na siłę. Skoro nie jesteś gotowa to daj sobie trochę więcej czasu. A podczas wizyty u męża możecie się zabezpieczać. Zresztą nawet jak wytłumaczysz mężowi co i jak to wierzę, że nie będzie miał Ci tego za złe.

Lux, Natka ... dziękuję:)

reklama
1463215167529-jpg.757506
Dziewczyny a ja dzisiaj byłam rano na becie wyniki dopiero po 20 więc nie wytrzymałam i zajechalam po test normalny od 25...I wynik jak na obrazku[emoji5]znaczy musiała urosnąć i to całkiem sporo bo krecha ladna[emoji5]cieszę się dniem dzisiejszym i zobaczymy co przyniesie jutro...<br /><br />Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
1463215663641.jpg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1463215663641.jpg
    1463215663641.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 498
Do góry