Bafinka
Fanka BB :)
chciejka KOCHANA beta ciążowa malutka bo to bardzo wcześnie nic się nie martw cierpliwie czekaj i bądź cierpliwa dzwoniłaś do swojego lekarza?? obstawia cię lekami??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4,58 ..
To obie czekamy ze strachem na rosnącą bete...[emoji53]4,58 ..
bedzie dobrze, zobaczysz! ja tez sie boje, ale juz wiara mi warca, ze tym razem bedzie super, czego i Tobie zycze!Dzwoniłam do gina, jest na wyjeździe. W poniedziałek mam iść do niego po leki. Czy będę robić betę? Szczerze sama nie wiem, ostatnio przyrastala wzorowo, a i tak nic z tego nie było.
Dziękuję bardzo za gratulacje. Moje emocje: strach, niedowierzanie, radość, obawa itp same wiecie o czym mówię.
Wiem doskonale[emoji53]mam dokładnie to samo....idę jutro powtórzyć bete bo muszę wiedzieć czy rośnie tak jak trzeba bo ja mam mnóstwo leków i muszę wiedzieć co dalej z nimi robić....Dzwoniłam do gina, jest na wyjeździe. W poniedziałek mam iść do niego po leki. Czy będę robić betę? Szczerze sama nie wiem, ostatnio przyrastala wzorowo, a i tak nic z tego nie było.
Dziękuję bardzo za gratulacje. Moje emocje: strach, niedowierzanie, radość, obawa itp same wiecie o czym mówię.
myslisz, ze ja sie nie boje? tez mam cykora, u mnie niecale dwa tygodnie do wizyty, specjalnie se juz za dwa tygodnie ja ustalilam, zeby miec reke na pulsie, oby wszystko bylo ok!Bardzo mocno Wam kibicuje dziewczyny koniecznie dajcie znac jak sytuacja sie rozwija u Was.
Ja znowu mam dzien ze chodze i sie zastanawiam czy dziecko zyje. Cholerka cieszę sie strasznie ale juz osiwialam tak sie martwię. Jedyny plus jest taki ze nie krwawie i nie plamie od 3 dni. Oby tak dalej.
We wtorek bylam na wizycie to dzidzius miał juz ponad 4 cm i tak słodko fikal. Tyle już przetrwalismy wiec staram sie pozytywnie nastawiac. Prosze o kciuki 31.05 na wizytę jak bede szla. Mam nadzieję ze dzidzius ladnie urosnie i wszystko bedzie dobrze
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom