reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

U mnie z jednej strony lepiej az drugiej gorzej. Mniej krwawie. Doslownie trochę mam sluzu podbarwionego ale bolą mnie plecy. Przetlumaczylam sobie ten list ze szpitala i mam zastój moczu w nerkach pierwszego stopnia. Bolą mnie plecy od tego a ja myslalam ze to od ciąży. No nic trzeba to przetrwac mam nadzieję ze sie nie pogorszy. Żeby tylko dzidzia rosła to będzie dobrze. Jestem dobrej mysli :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli masz to samo co dziewczyna z którą leżałam w szpitalu. Z tym, że ona miała drugiego albo trzeciego stopnia i dlatego musieli założyć jej dren do nerki aby wszystko ładnie schodziło i nic nie zalegało. Z tego co pamiętam to ona była chyba 3 doby w szpitalu na obserwacji po założeniu drenu i do domu. Tak więc niczym się nie stresujące bo będzie dobrze. Nie takie problemy pokonasz...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry. Co u was?

Ja dziś wzięłam się za sprzątanie, okna, firany i cala reszta, ale sił nie mam, bo podbrzusze mnie boli i biegunkę mam chyba jakiś wirus. Zaczęłam to musze skończyć.

Dzień dobry :-)

Odebrałam wczoraj wyniki badań i z tarczycą ok, wszystkie wartości w normie, wit. D z 9,47 urosła do 20,67 ale insulina wyszła mi 10,68 :-( Podobno to za wysoko i powinnam zrobić jeszcze krzywą...W piątek mam wizytę u endo to się dopytam coś więcej o IO. Kurczę, troszkę mnie to już męczy, bo chciałabym już wiedzieć co w końcu jest nie tak, dlaczego zdarzyły się te dwa obumarcia, ustabilizować się i znów spróbować zajść w ciążę...

Lux wszystko jest dobrze na 100 %. Zawsze mówią, że mdłości i wymioty to dobry znak.

Gabis niestety nie pomogę, nie znam się na tym, ale jak masz wyniki i wizytę to już dużo. Będzie dobrze, uda się nam :)

reklama
Do góry