reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

U mnie z jednej strony lepiej az drugiej gorzej. Mniej krwawie. Doslownie trochę mam sluzu podbarwionego ale bolą mnie plecy. Przetlumaczylam sobie ten list ze szpitala i mam zastój moczu w nerkach pierwszego stopnia. Bolą mnie plecy od tego a ja myslalam ze to od ciąży. No nic trzeba to przetrwac mam nadzieję ze sie nie pogorszy. Żeby tylko dzidzia rosła to będzie dobrze. Jestem dobrej mysli :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli masz to samo co dziewczyna z którą leżałam w szpitalu. Z tym, że ona miała drugiego albo trzeciego stopnia i dlatego musieli założyć jej dren do nerki aby wszystko ładnie schodziło i nic nie zalegało. Z tego co pamiętam to ona była chyba 3 doby w szpitalu na obserwacji po założeniu drenu i do domu. Tak więc niczym się nie stresujące bo będzie dobrze. Nie takie problemy pokonasz...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry. Co u was?

Ja dziś wzięłam się za sprzątanie, okna, firany i cala reszta, ale sił nie mam, bo podbrzusze mnie boli i biegunkę mam chyba jakiś wirus. Zaczęłam to musze skończyć.

Dzień dobry :-)

Odebrałam wczoraj wyniki badań i z tarczycą ok, wszystkie wartości w normie, wit. D z 9,47 urosła do 20,67 ale insulina wyszła mi 10,68 :-( Podobno to za wysoko i powinnam zrobić jeszcze krzywą...W piątek mam wizytę u endo to się dopytam coś więcej o IO. Kurczę, troszkę mnie to już męczy, bo chciałabym już wiedzieć co w końcu jest nie tak, dlaczego zdarzyły się te dwa obumarcia, ustabilizować się i znów spróbować zajść w ciążę...

Lux wszystko jest dobrze na 100 %. Zawsze mówią, że mdłości i wymioty to dobry znak.

Gabis niestety nie pomogę, nie znam się na tym, ale jak masz wyniki i wizytę to już dużo. Będzie dobrze, uda się nam :)

reklama
Do góry