Bafinka
Fanka BB :)
hej kochane proszę o rade chyba dopadła mnie jakiaś infekcja nie chce od razu robić jakieś afery ale coś muszę kupić a nie wiem co?? poradźcie coś?? co można brać w ciąży? jakaś maść czy coś??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej kochane proszę o rade chyba dopadła mnie jakiaś infekcja nie chce od razu robić jakieś afery ale coś muszę kupić a nie wiem co?? poradźcie coś?? co można brać w ciąży? jakaś maść czy coś??
az sie poplakalam, cos pieknego! ♥Hej dziewczyny
Bafinko i jak tam infekcja? Bylas u lekarza?
Mania czy wsZystko dobrze u Ciebie dawno sie nie odzywalas albo ja mało uważnie czytam.
Beti i jak tam u Ciebie?
W koncu moge wstawiac zdjecia. Musialam zaktualizować aplikacje i sie udało. U mnie plamienia nadal takie same. Wizyte kontrolna u gina mam 17. Juz siedze i sie zastanawiam czy wszystko dobrze. Ze tez nie umiem spokojnie wysiedziec od wizyty do wizyty.
Wysle Wam zdjecie mojego groszka z poniedzialku. Mam nadzieje ze urosl juzZobacz załącznik 756757
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
piekne wiesci, oby tak dalejCzesc dziewczynki. Jednka pojechala na ip wczoraj. Miałam taki bol plecow i brzucha ze zawinelismy sie i pojechalismy. Oczywiscie czekaliśmy chyba z dwie h dobrze ze sie wybralam bo okazało sie ze brzucho i plecy bolą nie od macicy ale od nerek. Coś mi sie w nich odkłada sa powiekszone i koniecznie musze to kontrolowac.
Dobra wiadomosc jest taka ze dzidzius rosnie ślicznie mamjuz 3.45 cm krwiaczke jeszcze sie zmniejszyl i ma 15 na 6 mm z 30 na 25. Jest postęp ale ciąża dalej jest zagrozona. Mam nadzieje ze niedlugo zniknie wszystko i będzie dobrze.
Co u Was slychac? Doris jak dzidzia? Bafinka?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Aneta super wieści o dzidzi i krwiaki. Oby szybko zniknął ten krwiak i nigdy więcej się nie pojawił.
Ja będąc w szpitalu w pierwszej ciąży leżałam z dziewczyną która też miała problem z nerkami. Też miała taki ból i okazało się że musiała mieć dren zakładany do nerki by schodziły płyny czy coś tam i do końca ciąży niestety musiała chodzić z tym drenem i woreczkiem. Ale wszystko da się przeżyć tym bardziej, że ponoć to jest częsta przypadłość w ciąży.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom