reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

hej kochane proszę o rade chyba dopadła mnie jakiaś infekcja nie chce od razu robić jakieś afery ale coś muszę kupić a nie wiem co?? poradźcie coś?? co można brać w ciąży? jakaś maść czy coś??

reklama
hej kochane proszę o rade chyba dopadła mnie jakiaś infekcja nie chce od razu robić jakieś afery ale coś muszę kupić a nie wiem co?? poradźcie coś?? co można brać w ciąży? jakaś maść czy coś??

Kochana nie ma co samemu sie leczyc. Szybciutko do lekarza jutro i dostaniesz leki i zaraz bedzie dobrze :)

Hej dziewczyny :)
Bafinko i jak tam infekcja? Bylas u lekarza?
Mania czy wsZystko dobrze u Ciebie dawno sie nie odzywalas albo ja mało uważnie czytam.
Beti i jak tam u Ciebie?

W koncu moge wstawiac zdjecia. Musialam zaktualizować aplikacje i sie udało. U mnie plamienia nadal takie same. Wizyte kontrolna u gina mam 17. Juz siedze i sie zastanawiam czy wszystko dobrze. Ze tez nie umiem spokojnie wysiedziec od wizyty do wizyty.
Wysle Wam zdjecie mojego groszka z poniedzialku. Mam nadzieje ze urosl juz
1462536942270.jpg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1462536923206.jpg
    1462536923206.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 97
  • 1462536942270.jpg
    1462536942270.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 568
Hej dziewczyny :)
Bafinko i jak tam infekcja? Bylas u lekarza?
Mania czy wsZystko dobrze u Ciebie dawno sie nie odzywalas albo ja mało uważnie czytam.
Beti i jak tam u Ciebie?

W koncu moge wstawiac zdjecia. Musialam zaktualizować aplikacje i sie udało. U mnie plamienia nadal takie same. Wizyte kontrolna u gina mam 17. Juz siedze i sie zastanawiam czy wszystko dobrze. Ze tez nie umiem spokojnie wysiedziec od wizyty do wizyty.
Wysle Wam zdjecie mojego groszka z poniedzialku. Mam nadzieje ze urosl juzZobacz załącznik 756757

az sie poplakalam, cos pieknego! ♥

nie byłam u lekarza bo nie mam jak w poniedziałek do niej zadzwonię i zobaczymy co powie puki co często się podmywam i smaruje jakimś żelem dla kobiet w ciąży.. on raczej zapobiega niż leczy ale może coś zdziała..

anecka super bąbel:)

a ja wam powiem ze przez to że Gabiś ciągle o siostrzyczce gada to już sama sobie wkręciłam i mówie o niej Amelka.. ach ja mam wizytę 18 więc mam nadzieję że uda się podejrzeć kto tam mieszka:):)
moja kotka dziś w nocy urodziła 3 maleństwa byłam z niej taka dumna.. tylko pech chciał że nie zaakceptowała legowiska które jej przygotowałam tylko urodziłam pod kupą drzewa na zimę w piwnicy.. norkę sobie zrobiła.. i rano jeszcze były trzy żywe małe kotki (bałam się je wziąć żeby ich nie odrzuciła) a za drugim razem już 2 bo jednego deska przygniotła i mam takie wyrzuty sumienia że masakra.. oczywiście już je przeniosłam ale i tak płakać mi się chce za tym maleństwem:(:(

Czesc dziewczynki. Jednka pojechala na ip wczoraj. Miałam taki bol plecow i brzucha ze zawinelismy sie i pojechalismy. Oczywiscie czekaliśmy chyba z dwie h dobrze ze sie wybralam bo okazało sie ze brzucho i plecy bolą nie od macicy ale od nerek. Coś mi sie w nich odkłada sa powiekszone i koniecznie musze to kontrolowac.

Dobra wiadomosc jest taka ze dzidzius rosnie ślicznie mamjuz 3.45 cm ;) krwiaczke jeszcze sie zmniejszyl i ma 15 na 6 mm z 30 na 25. Jest postęp ale ciąża dalej jest zagrozona. Mam nadzieje ze niedlugo zniknie wszystko i będzie dobrze.

Co u Was slychac? Doris jak dzidzia? Bafinka?

Czesc dziewczynki. Jednka pojechala na ip wczoraj. Miałam taki bol plecow i brzucha ze zawinelismy sie i pojechalismy. Oczywiscie czekaliśmy chyba z dwie h dobrze ze sie wybralam bo okazało sie ze brzucho i plecy bolą nie od macicy ale od nerek. Coś mi sie w nich odkłada sa powiekszone i koniecznie musze to kontrolowac.

Dobra wiadomosc jest taka ze dzidzius rosnie ślicznie mamjuz 3.45 cm ;) krwiaczke jeszcze sie zmniejszyl i ma 15 na 6 mm z 30 na 25. Jest postęp ale ciąża dalej jest zagrozona. Mam nadzieje ze niedlugo zniknie wszystko i będzie dobrze.

Co u Was slychac? Doris jak dzidzia? Bafinka?

piekne wiesci, oby tak dalej :-) :)

Aneta super wieści o dzidzi i krwiaki. Oby szybko zniknął ten krwiak i nigdy więcej się nie pojawił.
Ja będąc w szpitalu w pierwszej ciąży leżałam z dziewczyną która też miała problem z nerkami. Też miała taki ból i okazało się że musiała mieć dren zakładany do nerki by schodziły płyny czy coś tam i do końca ciąży niestety musiała chodzić z tym drenem i woreczkiem. Ale wszystko da się przeżyć tym bardziej, że ponoć to jest częsta przypadłość w ciąży.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aneta super wieści o dzidzi i krwiaki. Oby szybko zniknął ten krwiak i nigdy więcej się nie pojawił.
Ja będąc w szpitalu w pierwszej ciąży leżałam z dziewczyną która też miała problem z nerkami. Też miała taki ból i okazało się że musiała mieć dren zakładany do nerki by schodziły płyny czy coś tam i do końca ciąży niestety musiała chodzić z tym drenem i woreczkiem. Ale wszystko da się przeżyć tym bardziej, że ponoć to jest częsta przypadłość w ciąży.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie tak mi mowila doktorka w szpitalu. Ze to po ciazy mija. Musimy tylko robic czesto usg nerek zeby to lontrolowac bo trzeba uwazac zeby sie nie pogorszylo. Tam mam jakies zatory z moczu czy cos. Nie rozumialam jej dokladnie bo nie znam takich zwrotow po niemiecku :) we wtorek 17 mam kontrolę u mojego lekarza to zobaczymy co mi powie.

Do góry