reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lux oczywiście, że będzie dobrze, a strach będzie do końca.

U bafinki wszystko ok, odezwie się wieczorkiem.

Mnie biegunka nadal meczy , rano myślałam że wymioty dojdą bo strasznie ciągnęło, ale przeszło.

hej hej kobietki:) przyszło lato to nie ma czasu na forum:) mnie Gabiś cały czas na dwór ciągnie:) czuje sie dobrze wizyta za tydz już nie mogę sie doczekać:) może uda się podejrzeć kogo noszę pod sercem:)

lux kochana chciałaś to masz:):) jeszcze trochę i mdłości miną:) kciuki za wizytę:) serduszko będzie jak dzwon:)

chciejko ja myślę ze teraz twoja kolej na ciążę:) musi się tym razem udać

doris jak tam twoja dzidzia? jak się czujesz w te ciepłe dni??

beti i jak z tym testem?? wiadomo czemu wyszły dwie krechy?? stymulujesz się?

martocha zaglądasz do nas?? co tam u ciebie??

kamkaz jak Piotruś?

Gabiś super że badania porobone teraz głowa do góry pierś do przodu i do dzieła:)

reklama
Bafinko ja sama mowilam, ze wszystko przyjme by zajsc i urodzic zdrowe dziecie i zobacz wykrakalam se te mdlosci :-p
Chciejka zatrulas sie czyms czy jak?

Do góry