reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lux oczywiście, że będzie dobrze, a strach będzie do końca.

U bafinki wszystko ok, odezwie się wieczorkiem.

Mnie biegunka nadal meczy , rano myślałam że wymioty dojdą bo strasznie ciągnęło, ale przeszło.

hej hej kobietki:) przyszło lato to nie ma czasu na forum:) mnie Gabiś cały czas na dwór ciągnie:) czuje sie dobrze wizyta za tydz już nie mogę sie doczekać:) może uda się podejrzeć kogo noszę pod sercem:)

lux kochana chciałaś to masz:):) jeszcze trochę i mdłości miną:) kciuki za wizytę:) serduszko będzie jak dzwon:)

chciejko ja myślę ze teraz twoja kolej na ciążę:) musi się tym razem udać

doris jak tam twoja dzidzia? jak się czujesz w te ciepłe dni??

beti i jak z tym testem?? wiadomo czemu wyszły dwie krechy?? stymulujesz się?

martocha zaglądasz do nas?? co tam u ciebie??

kamkaz jak Piotruś?

Gabiś super że badania porobone teraz głowa do góry pierś do przodu i do dzieła:)

reklama
Bafinko ja sama mowilam, ze wszystko przyjme by zajsc i urodzic zdrowe dziecie i zobacz wykrakalam se te mdlosci :-p
Chciejka zatrulas sie czyms czy jak?

Do góry