reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Lux i Bafinka kciuki za wizytę!
Beti konkretny plan, super. Również ściskam mocno kciuki.
Isiorek jak się czujesz?
Chciejka kiedy testujesz?
U mnie 42 dc, test "-", gin kazał brać lutke na wywołanie. Mam nadzieję, że jak się tarczyca unormuje to i @ będą regularne.
Pozdrawiam! :-)

reklama
Hej
Bafinka, ciężko jest w takie upały, brzuszek duży i ciężki, w koncu to juz 8 miesiąc. Byłam na wizycie w poniedziałek, Maluch waży 2035 g, Cc planowane na 30 czerwca.

Beti, pytałam ostatnio jaki masz zestaw leków na to podejście do Iui? Nie odpowiedziałaś...

Lux, czekamy na wieści, będzie dobrze

Pozdrowienia dla Reszty Dziewcząt

jestem juz po :-) :)
dziecko ma sie dobrze, serduszko bije, widzielismy i slyszelismy :-) :) ciaza mlodsza o kilka dni, ale to sie zgadza, bo ja pozna owu mialam, wszystko jest ok, jestem szczesliwa! na usg sie poryczalam oczywiscie, moj tez :-) :)
mam foto, ale niewyrazne, bo ciemno i aparat mojego jest slaby, to po parwej to zarodek, po lewej zanikajace powoli cialko zolte, kolejna wizyta za dwa tygodnie, dalej mam lykac duphaston:-) :)

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    597,1 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
wszyscy ciesza sie z ciazy, ogladali usg...u tesciowej jak weszlismy to szwagierka ani czesc, nic! wiedziala, ze wracamy od lekarza, poczekalam na tesciowa az wyjdzie z wanny i mowimy co i jak a szwagierka nic, zero, a przechodzila obok kuchni, nie weszla nie spytala sie jak sie czuje i jak dziecko czy wszystko ok nawet usg nie chciala zobaczyc...jak mozna byc takim czlowiekiem...jak mozna, Tomkowi jest tak przykro, to jego rodzona siostra :no:

Lux można być zazdrosnym, ja też jestem zazdrosna jak widzę pozytywne testy dziewczyn na forum, ale i tak się cieszę razem z nimi, ale ta szwagierka jest chorobliwie zazdrosna widać.

reklama
Do góry