reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No wlasnie tak mi mowila doktorka w szpitalu. Ze to po ciazy mija. Musimy tylko robic czesto usg nerek zeby to lontrolowac bo trzeba uwazac zeby sie nie pogorszylo. Tam mam jakies zatory z moczu czy cos. Nie rozumialam jej dokladnie bo nie znam takich zwrotow po niemiecku :) we wtorek 17 mam kontrolę u mojego lekarza to zobaczymy co mi powie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Być może to samo miałam na myśli co ta lekarka i wspomniała o tym drenie. Ale tego się nie czuję. Jest to uciążliwe chłodzenie z tym woreczkiem, ale to tylko kilka miesięcy i po ciąży wszystko wraca do normy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie Dziewczyny :-)

Ja niestety w piątek po obiedzie dostałam @... :-( Więc w tym cyklu nic nie będzie.
W sobotę byłam zrobić badania tarczycy, bo w piątek wizyta u endo, do tego zrobiłam insulinę i wit. D czy mi się podniosło. chciałam jeszcze skontrolować pozostałe hormony, ale że zaczęłam @ więc sobie odpuściłam.

Pozdrawiam Was serdecznie ;-) ;)

Bidulko, będzie ci to wynagrodzone :)

Aneta, Bafinko jak wy się czujecie?

U mnie z jednej strony lepiej az drugiej gorzej. Mniej krwawie. Doslownie trochę mam sluzu podbarwionego ale bolą mnie plecy. Przetlumaczylam sobie ten list ze szpitala i mam zastój moczu w nerkach pierwszego stopnia. Bolą mnie plecy od tego a ja myslalam ze to od ciąży. No nic trzeba to przetrwac mam nadzieję ze sie nie pogorszy. Żeby tylko dzidzia rosła to będzie dobrze. Jestem dobrej mysli :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry