tak na koniec grudnia by mi termin wyszedl jakby coDziękuję dziewczyny wczoraj troche panikowałam,ale dziś już spokojnie CZEKAM, SPOKOJNIE CZEKAM, bo to najważniejsze ( mimo że 10 kwietnia daleko)
Biore te clexane i troche am siniaków nas brzuch,ale z czasem będzie wprawa najgorsze to że z jednej strony mam dosyć dużą bliznę po operacji i przez zrosty musze kłuć więcej po drugiej stronie. No ale czego nie zrobi się dla upragnionej fasolki po świętach mam zrobić badania krwi
Na listopadowych mamach jestem,ale sentymentalnie lubie tu powracać, po prostu czuje się tu nawet lepiej niż tam.
Życze oczywiście każdej zdrówka i udanych cyklów. Kamkaz Piotruś jest przecudny,
Bafinko widze że Ty też listopadówka GRATULACJE.!!!
Lux powodzenia w tym cyklu To jest szansa że załapiesz się na 2016 jeszcze?
90 tka dziękuje za ciepłe słowa mam nadzieje że 10 kwietnia już bedzie wszystko pięknie widać
reklama
mania2401
Fanka BB :)
tak na koniec grudnia by mi termin wyszedl jakby co
no to super
trzymam kciukasy &&&
dzieki, sama jestem ciekawa tego cykluno to super
trzymam kciukasy &&&
test powtarzalas?Kamkaz sliczny synus
Lux trzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu
Bafinka
hej kochane
Kamkaz maluch cudowny!
lux chciejka teraz musi się udać!
ja mam dziś smętny humor poszłam do mamy na pieszo ponad pół godz drogi z Gabisiem i psem.. godz i do domu bo ona z wnukami na plac zabaw idzie.. a ja z psem przecież nie pujdę (mam haskiego) ale mówię ładna pogoda to się przejdziemy a u niej stado wnuków i oczywiście najmniejszy Oskar również dla mojej mamy siódmy cud świata.. powiedziałam jej o ciąży to ani słowa radości tylko "niech bóg da mu zdrowie".. ach szkoda gadać.. w ogóle sie nie przejęła... żałuję ze jej powiedziałam..
Kamkaz maluch cudowny!
ja mam dziś smętny humor poszłam do mamy na pieszo ponad pół godz drogi z Gabisiem i psem.. godz i do domu bo ona z wnukami na plac zabaw idzie.. a ja z psem przecież nie pujdę (mam haskiego) ale mówię ładna pogoda to się przejdziemy a u niej stado wnuków i oczywiście najmniejszy Oskar również dla mojej mamy siódmy cud świata.. powiedziałam jej o ciąży to ani słowa radości tylko "niech bóg da mu zdrowie".. ach szkoda gadać.. w ogóle sie nie przejęła... żałuję ze jej powiedziałam..
aneta_ck
test powtarzalas?
Dzis rano z pierwszego moczu zrobilam
Załączniki
powiem tak, w mojej pierwszej ciazy tej straconej siostra mojego Tomka zareagowala tragicznie, ze test sie pomylil, a jak usg zobaczyla to dogryzla eee taka kropka..i glupie dogryzanie, teraz wiem, ze bedzie tak samo wiec predko jej nie powiem, po co maja byc ataki zazdrosci...hej kochane
Kamkaz maluch cudowny!
reklama