reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

wielkanoc.jpg

Załączniki

• wielkanoc.jpg
    wielkanoc.jpg
    201 KB · Wyświetleń: 385
reklama
Kaukaz śliczny bobas :) dużo zdrówka :)
Dziewczyny mam jeszcze pytanie... Od czego zaczelyscie starania? Od obserwacji śluzu i temperatury czy od razu od ścisłej współpracy z ginem? Ja dopóki @ nie przyjdzie chcę się doedukowac żeby świadomie wybrać sposób..choć sama nie wiem od czego zacząć.. Nie wiem czy nie zrobię bety po świętach znów bo dzisiaj i przedwczoraj lekko plamilam - wręcz niezauważalnie ale jednak. I umówiłam się na wizytę do lekarza 30.03.

Gatko nic się nie stało za literówkę :-) Każdą z nas to dopada.
Odpowiadając na Twoje pytanie to temp nie mierzylam. Moje obserwacje były oparte na metodzie Creightona NaProTechnology czyli na obserwacji śluzu. Poczytałam podręcznik na ten temat i.miałam spotkania z osobą ktora się tym zajmuje. U mnie się to.sprawdzilo w 100%. Gdybyś chciała poczytać ten podręcznik i zacząć obserwacje opierając się na śluzie to mogę zeskanować Ci ten podręcznik i podesłać meilem.

Witaj Kamkaz.. Jeśli mogę Cię prosić to proszę prześlij książkę na agus198209@interia.pl z góry dziękuję. Poczytałam o tej metodzie na ich stronie i muszę przyznać że dość skomplikowane :) lub tak wygląda tylko. Mnie dzisiaj dopada @. Bez żadnej wątpliwości :) a jeśli chodzi o mnie to będzie mi ciężko chyba się wystrzelic.. Mój niemąż często wyjeżdża.. Ale cóż :) może damy radę...
W ogóle to Wesołych Świąt życzę wszystkim :)

Witaj Kamkaz.. Jeśli mogę Cię prosić to proszę prześlij książkę na agus198209@interia.pl z góry dziękuję. Poczytałam o tej metodzie na ich stronie i muszę przyznać że dość skomplikowane :) lub tak wygląda tylko. Mnie dzisiaj dopada @. Bez żadnej wątpliwości :) a jeśli chodzi o mnie to będzie mi ciężko chyba się wystrzelic.. Mój niemąż często wyjeżdża.. Ale cóż :) może damy radę...
W ogóle to Wesołych Świąt życzę wszystkim :)
wiesz a moze traficie w owu? plemniczki kilka dni zyja wiec zawsze jest nadzieja

@ już jest... Uff myślę że to dobry znak mimo wszystko.. W owu nie trafimy. Przynajmniej nie w najbliższą bo mój niemąż wyjeżdża we wtorek po świętach na miesiąc... Ale nie ma tego złego. Sprawdzę czy cykl będzie w miarę regularny i poobserwuję śluz..może zacznę mierzyć temp. Znalazłam fajna aplikację która zapisuje w fajny sposób temperaturę i śluz. No zobaczymy :) Nie poddam się ;)

reklama
Do góry