reklama
Kaukaz śliczny bobas dużo zdrówka
Dziewczyny mam jeszcze pytanie... Od czego zaczelyscie starania? Od obserwacji śluzu i temperatury czy od razu od ścisłej współpracy z ginem? Ja dopóki @ nie przyjdzie chcę się doedukowac żeby świadomie wybrać sposób..choć sama nie wiem od czego zacząć.. Nie wiem czy nie zrobię bety po świętach znów bo dzisiaj i przedwczoraj lekko plamilam - wręcz niezauważalnie ale jednak. I umówiłam się na wizytę do lekarza 30.03.
Dziewczyny mam jeszcze pytanie... Od czego zaczelyscie starania? Od obserwacji śluzu i temperatury czy od razu od ścisłej współpracy z ginem? Ja dopóki @ nie przyjdzie chcę się doedukowac żeby świadomie wybrać sposób..choć sama nie wiem od czego zacząć.. Nie wiem czy nie zrobię bety po świętach znów bo dzisiaj i przedwczoraj lekko plamilam - wręcz niezauważalnie ale jednak. I umówiłam się na wizytę do lekarza 30.03.
kamkaz
Fanka BB :)
Gatko nic się nie stało za literówkę :-) Każdą z nas to dopada.
Odpowiadając na Twoje pytanie to temp nie mierzylam. Moje obserwacje były oparte na metodzie Creightona NaProTechnology czyli na obserwacji śluzu. Poczytałam podręcznik na ten temat i.miałam spotkania z osobą ktora się tym zajmuje. U mnie się to.sprawdzilo w 100%. Gdybyś chciała poczytać ten podręcznik i zacząć obserwacje opierając się na śluzie to mogę zeskanować Ci ten podręcznik i podesłać meilem.
Odpowiadając na Twoje pytanie to temp nie mierzylam. Moje obserwacje były oparte na metodzie Creightona NaProTechnology czyli na obserwacji śluzu. Poczytałam podręcznik na ten temat i.miałam spotkania z osobą ktora się tym zajmuje. U mnie się to.sprawdzilo w 100%. Gdybyś chciała poczytać ten podręcznik i zacząć obserwacje opierając się na śluzie to mogę zeskanować Ci ten podręcznik i podesłać meilem.
Witaj Kamkaz.. Jeśli mogę Cię prosić to proszę prześlij książkę na agus198209@interia.pl z góry dziękuję. Poczytałam o tej metodzie na ich stronie i muszę przyznać że dość skomplikowane lub tak wygląda tylko. Mnie dzisiaj dopada @. Bez żadnej wątpliwości a jeśli chodzi o mnie to będzie mi ciężko chyba się wystrzelic.. Mój niemąż często wyjeżdża.. Ale cóż może damy radę...
W ogóle to Wesołych Świąt życzę wszystkim
wiesz a moze traficie w owu? plemniczki kilka dni zyja wiec zawsze jest nadziejaWitaj Kamkaz.. Jeśli mogę Cię prosić to proszę prześlij książkę na agus198209@interia.pl z góry dziękuję. Poczytałam o tej metodzie na ich stronie i muszę przyznać że dość skomplikowane lub tak wygląda tylko. Mnie dzisiaj dopada @. Bez żadnej wątpliwości a jeśli chodzi o mnie to będzie mi ciężko chyba się wystrzelic.. Mój niemąż często wyjeżdża.. Ale cóż może damy radę...
@ już jest... Uff myślę że to dobry znak mimo wszystko.. W owu nie trafimy. Przynajmniej nie w najbliższą bo mój niemąż wyjeżdża we wtorek po świętach na miesiąc... Ale nie ma tego złego. Sprawdzę czy cykl będzie w miarę regularny i poobserwuję śluz..może zacznę mierzyć temp. Znalazłam fajna aplikację która zapisuje w fajny sposób temperaturę i śluz. No zobaczymy Nie poddam się
bertha
Fanka BB :)
A test powtarzałas??Hej piękne ☺ jak tam nastroje? W czwartek myślałam że dostałam @ ale to było tylko niewielkie plamienie.
reklama
Kamkaz jeśli można, to też poproszę scan tej książki na maila baska.1987@wp.pl :-)
Wesołych Świąt kobietki :-)
Wesołych Świąt kobietki :-)