reklama
Nie miałam lyzeczkowania. Podobno wszystko oczyscilo się samo.. Powiem wam że jestem skołowana. Wielu rzeczy nie wiem i nie znam bo mam za sobą 2 całkowicie bezproblemowe ciaze a tu taki szok ;( wierzę że jeszcze się uda ale nawet jak będę miała 6 dzieci to i jak 7-go będzie brakowało...
mligocka
Fanka BB :)
Aniolkowe mamy to najsilniejsze kobiety na swiecie, pamietaj Gatko !
Skoro stracilas aniolka koncem lutego to z pewnoscia nie jest to kolejna ciaza, tym bardziej ze beta spada.
Daj sobie czas i na oplakanie i na ,zalobe, masz do tego prawo. Po burzy zawsze wychodzi slonce, pisze Ci to podwojna aniolkowa mama.
Skoro stracilas aniolka koncem lutego to z pewnoscia nie jest to kolejna ciaza, tym bardziej ze beta spada.
Daj sobie czas i na oplakanie i na ,zalobe, masz do tego prawo. Po burzy zawsze wychodzi slonce, pisze Ci to podwojna aniolkowa mama.
Jeśli jest jak mówisz to chyba nawet lepiej... Nie sądzę aby mój organizm się na tyle zregenerowal aby kolejna ciąża się utrzymała..A jak długo po stracie wy czekalyscie z kolejnymi staraniami? I czy powinnam jeszcze tę betę powtarzać np za tydzień?
Beattris
Zaangażowana w BB
Niestety lekarz mnie nie pocieszył. W badaniu potwierdził mięśniaka. Powiedzial że jest bardzo nieładny. Zajmuje dużą część ściany macicy. Trzeba będzie operować, w czasie operacji pobrać wycinek na badnie, jeśli wyjdzie nie złośliwy to będzie usunięty tylko mięśniak (jak się da). Jesli się okaże że złośliwy to koniec marzen o dziecku, i macica do usunięcia
Bafinka
beatris tak mi przykro ale do końca myśl pozytywnie!! miejmy nadzieję ze jest nie złośliwy.. a kiedy bedą wyniki??
Mania nie stresuj się. 4 tydzień to zdecydowanie za wcześnie na serduszko. Najważniejsze, że pęcherzyk ciążowy jest
Bafinko kochana tak strasznie się cieszę!!! Zresztą, Ty wiesz, że kibicuję Ci od samego początku gratuluję :* nie stresuj się i nie przemęczaj. Wszystko będzie super
Gatko witaj, przykro mi z powodu Waszej straty... ja myślę, że skoro straciłaś maleństwo tak niedawno to ta beta jest po prostu jeszcze pozostałością po poprzedniej ciąży. Bardzo prawdopodobne, że jeszcze nie zdążyła spaść całkowicie i spada dalej po prostu... zwłaszcza, że jak rozumiem nie miałaś jeszcze @ po stracie. (gdyby beta spadła całkowicie to pojawiłaby się miesiączka-u mnie dopiero po 6 tyg beta spadła i dostałam @).
Co do przerwy w staraniach to ja miałam zalecone 3 cykle, ale po dwóch już dostaliśmy zielone światło od gina bo wszystko ładnie się zagoiło. W ciążę zaszłam pół roku po stracie.
Beatrris spokojnie. Bądź dobrej myśli! Najważniejsze, że lekarz szybko działa. Będzie dobrze
Bafinko kochana tak strasznie się cieszę!!! Zresztą, Ty wiesz, że kibicuję Ci od samego początku gratuluję :* nie stresuj się i nie przemęczaj. Wszystko będzie super
Gatko witaj, przykro mi z powodu Waszej straty... ja myślę, że skoro straciłaś maleństwo tak niedawno to ta beta jest po prostu jeszcze pozostałością po poprzedniej ciąży. Bardzo prawdopodobne, że jeszcze nie zdążyła spaść całkowicie i spada dalej po prostu... zwłaszcza, że jak rozumiem nie miałaś jeszcze @ po stracie. (gdyby beta spadła całkowicie to pojawiłaby się miesiączka-u mnie dopiero po 6 tyg beta spadła i dostałam @).
Co do przerwy w staraniach to ja miałam zalecone 3 cykle, ale po dwóch już dostaliśmy zielone światło od gina bo wszystko ładnie się zagoiło. W ciążę zaszłam pół roku po stracie.
Beatrris spokojnie. Bądź dobrej myśli! Najważniejsze, że lekarz szybko działa. Będzie dobrze
Bafinka
hej przedstawiam wam mojego kropka nadal bardzo się boję ale i nadzieja we mnie rośnie.. nieśmiało myślę o przyszłości
doris dziękuję za info o serduszku nie wiedziałam że na początku bije wolniej.. trochę mnie uspokoiłaś
lux jestem na L4 nie wiem co ja z czasem będę robię.. dzis leżę głowa boli i chyba mdłości się zaczęły..
doris dziękuję za info o serduszku nie wiedziałam że na początku bije wolniej.. trochę mnie uspokoiłaś
lux jestem na L4 nie wiem co ja z czasem będę robię.. dzis leżę głowa boli i chyba mdłości się zaczęły..
Załączniki
reklama