reklama
nie martw sie na zapas, musisz myslec pozytywnieStrasznie sie ciesze i strasznie boje . nie wiem nawet kiedy do lekarza isc. Chyba dopiero za tydz albo dwa sie przejde jak drugi test pozytywny by wyszedl.
i ciesz sie tym stanem, bo to cos cudownegoPostaram sie mocno
mania2401
Fanka BB :)
ja też po wizycie dziewczyny. oczywiście mieszane uczucia...
Macica jest rozszerzona, spulchniona, itp, wg USG ciąża jest młodsza, bo było widać tylko pęcherzyk... Pani dr na początku była tym zmartwiona , bo z moim epizodem zakrzepowym może być to nawet ciąża biochemiczna. Jednak jak jej powiedziałam,że wiem dokładnie kiedy miałam owulację bo robiłam testy to wtedy powiedziała,m że by się zgadzało, że jest to 4 tydzień dopiero i wszystko jest książkowo.
Zleciłam mi badania, które mam zrobić po świętach, zapisała kolejne zastrzyki z heparyną i kazała pojawić się dopiero 10 kwietnia,
Strasznie się boje, czy wszystko będzie prawidłowo i nie skończy się tak jak wczesniejsza ciąża... ale ufam jej, bo wiem że chce mi pomóc (nie jak wczesniejszy lekarz).
Macica jest rozszerzona, spulchniona, itp, wg USG ciąża jest młodsza, bo było widać tylko pęcherzyk... Pani dr na początku była tym zmartwiona , bo z moim epizodem zakrzepowym może być to nawet ciąża biochemiczna. Jednak jak jej powiedziałam,że wiem dokładnie kiedy miałam owulację bo robiłam testy to wtedy powiedziała,m że by się zgadzało, że jest to 4 tydzień dopiero i wszystko jest książkowo.
Zleciłam mi badania, które mam zrobić po świętach, zapisała kolejne zastrzyki z heparyną i kazała pojawić się dopiero 10 kwietnia,
Strasznie się boje, czy wszystko będzie prawidłowo i nie skończy się tak jak wczesniejsza ciąża... ale ufam jej, bo wiem że chce mi pomóc (nie jak wczesniejszy lekarz).
Bafinka
Fanka BB :)
przepraszam że dopiero teraz ale dziś mam strasznie zaganiany dzień.. moja kropka ma 0,25mm i tętno 114 oczywiście się martwie że trochę niskie ale.. mam zwiększoną dawkę ecortonu bo 2 tableteki lutkę 4x100 i clexane a do tego witaminki i wizyta za 4 tyg!!!! chciałam wcześniej ale ginka mówi że bez sensu...
reklama