reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Bafinka!!! super gratulacje!!!! tija dzidzia jeszcze bardzo malutka jak będzie miała pow. 6mm to serduszko pika szybciej!
G
gość_forum
Gość
Bafinko gratuluję z całego serca.
chciejka32
Fanka BB :)
Beatriss trzymam kciuki. Informuj nas co u Ciebie.
Bafinko super wiadomości. Gratuluję.
Bafinko super wiadomości. Gratuluję.
Cześć dziewczyny...jestem tu nowa chociaż podczytujęwas od lutego czyli od straty maleństwa. W tamtym tygodniu padło podejrzenie o to że znów jestem w ciąży mimo iż naprawdę z mężem zabezpieczlismy się. Po prostu się stało (jeśli). Mam do was pytanie...w poniedziałek zrobiłam betę i wyszła 37,25. Wczoraj 28,74. Czy wg was mamy już zerowe szansę? Proszę o szczerą odpowiedź,
Agata
Agata
reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny...jestem tu nowa chociaż podczytujęwas od lutego czyli od straty maleństwa. W tamtym tygodniu padło podejrzenie o to że znów jestem w ciąży mimo iż naprawdę z mężem zabezpieczlismy się. Po prostu się stało (jeśli). Mam do was pytanie...w poniedziałek zrobiłam betę i wyszła 37,25. Wczoraj 28,74. Czy wg was mamy już zerowe szansę? Proszę o szczerą odpowiedź,
Agata
Witaj. Wg mnie beta jeszcze nie spadła Ci po poprzedniej ciąży. poprzedniej. Miałaś lyzeczkowanie czy sama roniłaś? Szkoda, że i Ciebie to spotkało. Ale głowa do góry jeszcze będziesz tulic swoje dziecko