reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Bafinko , gratuluję!!! Odpoczywaj :yes:

A ja właśnie zbieram się do szpitala. Jadę na to łyżeczkowanie. Pierwsze wyniki mam w górnej granicy normy.... Zobaczę co powiedzą w szpitalu.
Dziękuję Wam za wszystkie dobre słowa!

Cześć dziewczyny...jestem tu nowa chociaż podczytujęwas od lutego czyli od straty maleństwa. W tamtym tygodniu padło podejrzenie o to że znów jestem w ciąży mimo iż naprawdę z mężem zabezpieczlismy się. Po prostu się stało (jeśli). Mam do was pytanie...w poniedziałek zrobiłam betę i wyszła 37,25. Wczoraj 28,74. Czy wg was mamy już zerowe szansę? Proszę o szczerą odpowiedź,
Agata

Gatka- w ktorym tygodniu stracilas poprzedniego aniolka? Nie obstawialabym nowej ciazy, lecz pozostalosci hormonu beta hcg z poprzedniej.

reklama
Cześć dziewczyny...jestem tu nowa chociaż podczytujęwas od lutego czyli od straty maleństwa. W tamtym tygodniu padło podejrzenie o to że znów jestem w ciąży mimo iż naprawdę z mężem zabezpieczlismy się. Po prostu się stało (jeśli). Mam do was pytanie...w poniedziałek zrobiłam betę i wyszła 37,25. Wczoraj 28,74. Czy wg was mamy już zerowe szansę? Proszę o szczerą odpowiedź,
Agata

Witaj. Wg mnie beta jeszcze nie spadła Ci po poprzedniej ciąży. poprzedniej. Miałaś lyzeczkowanie czy sama roniłaś? Szkoda, że i Ciebie to spotkało. Ale głowa do góry jeszcze będziesz tulic swoje dziecko

Do góry