reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

beatris kochana będź dobrej myśli moze to jest guzek nie złośliwy!!! a może wystarczy tylko leczenie.> bądź dobrej myśli to podstawa!!! będziesz porzebować przecież sił fdo walki, a my tu jesteśmy z tobą! tule:*

KOCHANE BŁAGAM WAS O MODLITWĘ I TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MOJĄ KROPKĘ:( O 15.30 CHWILA PRAWDY...

Trzymam z Piotrusiem mocno kciuki i czekamy na wieści :-)

Beatris dziewczyny dobrze piszą, podstawa to pozytywne myślenie. Będzie dobrze...musi być, innej opcji nie ma

reklama
Bafinka, mocno trzymamy kciuki, daj znać od razu koniecznie!!!!

Beattris, a ta rozlana zmiana to od czego? Mówił co to jest?

Kamkaz, jak Piotruś? Jak nocki? Karmisz piersią?

Pozdrawiam Resztę Dziewcząt!

Beattris wierze ze bedzie dobrze. Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki.

Bafinka oczywiscie ze sie za Ciebie i kropka pomodlimy. Czekamy na pozytywne wieaci.

Ja wlasnie w przedszkolu jestem i czekam az moje sloneczko sie obudzi i zabieram go do domciu. Pozdrawiam :)

Hmmm ciezko powiedziec. Strasznie kreci mi sie w glowie. Wczoraj byl 28 dc i zrobilam testciazowy. W piatek albo w sobote powtorze. Jestem strasznie nakrecona.

Chyba tak. I chyba to jest pozytyw. Niedługo powtorze.

Załączniki

• 1458738643083.jpg
    1458738643083.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry