reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Beattris, dobrze, ze tak szybko to wykryli!! Wszystko ladnie wyczyszcza i bedzie dobrze:) Musisz byc dobrej mysli, to juz polowa sukcesu! Trzymam kciuki mocno, zeby wszystko bylo z toba ok:)
Dziękuję za dobre słowo ....ale dzisiaj chyba nic mnie nie pocieszy....siedzę i ryczę....

reklama
No właśnie lekarz nic nie chciał mówić, tylko przerażenie malowało się na jego twarzy. Pół godziny robił to usg. Powiedział ze nie mogę czekać do świąt....tylko jutro jechać zrobić markery, a łyżeczkowanie macicy w czwartek albo w piątek. Zależnie od wyników dalsze leczenie...... :sad:
A ja o bliźniakach marzyłam....a za chwilę okaże się że mi wszystko usuną...o ile tylko tyle .... :-( :sad: masakra .....

beatris kochana będź dobrej myśli moze to jest guzek nie złośliwy!!! a może wystarczy tylko leczenie.> bądź dobrej myśli to podstawa!!! będziesz porzebować przecież sił fdo walki, a my tu jesteśmy z tobą! tule:*

KOCHANE BŁAGAM WAS O MODLITWĘ I TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MOJĄ KROPKĘ:( O 15.30 CHWILA PRAWDY...

reklama
beatris kochana będź dobrej myśli moze to jest guzek nie złośliwy!!! a może wystarczy tylko leczenie.> bądź dobrej myśli to podstawa!!! będziesz porzebować przecież sił fdo walki, a my tu jesteśmy z tobą! tule:*

KOCHANE BŁAGAM WAS O MODLITWĘ I TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MOJĄ KROPKĘ:( O 15.30 CHWILA PRAWDY...
trzymam, bedzie dobrze!!!

Do góry