reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Bafinko jeszcze raz gratuluję i.mocno trzymam kciuki. Beta bardzo ładna :-)
Ehhh...... jak ja się cieszę z tych.Waszych pozytywnych testów. Przeżywam je tak, jakby to była moja upragniona ciąża. ..
Proszę o więcej tych wspanialych.wiadomości

Beti my też za ciebie trzymamy kciuki.

Bafinko beta rewelacyjna :)
Lux jak się czujesz? Napięcie rośnie?

Ja w ostatnim cyklu miałam chyba wszystkie objawy ciąży i nic z tego nie wyszło. Więc w tym miesiącu nie będę pisać co i jak, bo pomyslicie, że urojone mam:) Sama też się nie nakrecam, ale obserwacje są hehe.

Chciejka ja jak mnie cos zaboli, zakluje to mowie to na okres i zajmuje sie czyms, bo inaczej oszaleje :oo:
Bafinka no cudna betka, jeszcze raz gratki :-) :)
Rozmaryn no Ci powiem, ze ciekawa jestem Twojego testu :-) :)
Mania jak tam na froncie?
Kamka jak Piotrus? nocke przespal?
Beti trzymaj sie jakos i walcz kobieto, bo warto!!!!

reklama
Beta zrobiona. W Południe wyniki. Wczoraj wieczorem u dzis rano test owu zrobiłam i pokazal druga kreche blada. Temperatura caly czas 36.7. Czekam. Kilka godzin w pracy zleci i sie wyjasni:)

Do góry