reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Lux ale ja wlasnie uwazam ze mi nic nie smierdzi! A przynajmniej nie smierdzi bardziej albo inaczej niz przed ciaza, dlatego nie widze w tym nic dziwnego. Jakby odrzucilo mnie od zapachu jakiegos jedzenia to wtedy moglabym sie zastanawiac a mnie od niczego nie odrzuca tylko po prostu niektore rzeczy mi "bardzo mocno pachna":p

Ehhh tak naprawde to nie marze o tym, zeby spac z glowa przytulona do kibla ale zeby od czasu do czasu sobie rzygn*c to wtedy bym byla spokojniejsza ze hormony szaleja a tak? nic, zero, null....
aa to jaz le przeczytalam sorki, hehe, zobacz ja ogrom objawow mialam i jak sie skonczylo? wedlug nnie to nie jest wyznacznikiem ciazy

reklama
Lux, ja z kolei nie mialam zadnych, na poczatku wtedy bolaly mnie cycki i jak sie wszystkomzatrzymalo to przestaly.... teraz cycki mnie jakos bardzo nie bola ale troche je czuje. I to wszystko. No i nie mam @. Mysle tez, kiedy isc na 1 wizyte z usg, wtedy bylam w 6t3d i bylo widac serduszko a przy drugim usg dowiedzialam sie, ze ciaza zatrzymana pod koniec 6 tc:/ wiec chyba wole isc pozniej, kolo 8-9 tyg zeby sie mniej stresowac, bo nawet jak w 6 tc cos zobacze to bede schizowac czy wszystko jest ok. W tym przypadku niewiedza moze mnie chyba uratowac od szalenstwa;)

Lux, ja z kolei nie mialam zadnych, na poczatku wtedy bolaly mnie cycki i jak sie wszystkomzatrzymalo to przestaly.... teraz cycki mnie jakos bardzo nie bola ale troche je czuje. I to wszystko. No i nie mam @. Mysle tez, kiedy isc na 1 wizyte z usg, wtedy bylam w 6t3d i bylo widac serduszko a przy drugim usg dowiedzialam sie, ze ciaza zatrzymana pod koniec 6 tc:/ wiec chyba wole isc pozniej, kolo 8-9 tyg zeby sie mniej stresowac, bo nawet jak w 6 tc cos zobacze to bede schizowac czy wszystko jest ok. W tym przypadku niewiedza moze mnie chyba uratowac od szalenstwa;)
ja tez bylam na pierwszej wizycie w 6 tygodniu i 3 dniu :-) :) u mnie gdy sie ciaza zakonczyla to tez piersi przestaly bolec i cera sie zepsula
a Ty sie nie denerwuj, bo nerwy szkodza dziecku

cześć dziewczyny, nie testowałam :D @ jeszcze nie ma. Dziś moja sąsiadka urodziła maleństwo, byłam w pepco, nakupowałam te śliczne różowe rzeczy dla dziewczynki- bo ma córeczkę.

Nie wiem co robić, w ubieglym miesiacu miałam @ 1,5 tyg, po spodziewanym terminie, ale teraz testy owu robiłam i jak nie skłamał to terminowo dziś,ewentualnie jutro powinnam dostać @. Mam 5 testów tych z allegro co dołączyli do owulacyjnych... nie wiem czy teraz zatestować, czy rano czy w ogole jeszcze poczekac...

cześć dziewczyny, nie testowałam :D @ jeszcze nie ma. Dziś moja sąsiadka urodziła maleństwo, byłam w pepco, nakupowałam te śliczne różowe rzeczy dla dziewczynki- bo ma córeczkę.

Nie wiem co robić, w ubieglym miesiacu miałam @ 1,5 tyg, po spodziewanym terminie, ale teraz testy owu robiłam i jak nie skłamał to terminowo dziś,ewentualnie jutro powinnam dostać @. Mam 5 testów tych z allegro co dołączyli do owulacyjnych... nie wiem czy teraz zatestować, czy rano czy w ogole jeszcze poczekac...
a co Ci szkodzi zatestowac? bedziesz wiedziec na czym stoisz

Migduch około owulacyjna wynosiła 36,3 - 36,4 stopnia,w 27 dniu cyklu wyniosła 36,7, , w 30 spadła do 36,5 a wczoraj i dzis znowu 36,7

reklama
Do góry