hmmm a na betke nie chcesz skoczyc? a brzuch boli jak na @ jeszcze?Lux nie, mam zazwyczaj regularna. Lubi tak raz na 5,6 miesiecy mi się przestawić do kilku dni, a tak to norma jest 31,32 dni
reklama
mania2401
Fanka BB :)
mam pod nosem laboratorium, więc chyba jutro podejdę, to wtedy w południe byłyby wyniki. W pracy było mało czasu na koncentrowanie sie na tym czy boli czy nie, ale teraz jak jestem w domu to czuje takie podkłówanie w brzuchu. i to mnie własnie dziwi, bo jak mam @ to w pierwszy dzień nie mam żadnych bóli, dopiero na 2 i 3dzień jest masakra.
a Wy kiedy testujecie dziewczyny?
ja w sobote chybamam pod nosem laboratorium, więc chyba jutro podejdę, to wtedy w południe byłyby wyniki. W pracy było mało czasu na koncentrowanie sie na tym czy boli czy nie, ale teraz jak jestem w domu to czuje takie podkłówanie w brzuchu. i to mnie własnie dziwi, bo jak mam @ to w pierwszy dzień nie mam żadnych bóli, dopiero na 2 i 3dzień jest masakra.
Bafinka
Fanka BB :)
hej hej betka z dziś 1745 to dużo chyba nawet bardzo zobaczymy jak w środe trzymajcie kciuki bo pierwszy dc miałam 10,02 a owu 24-25,02..
rozmaryn ale niespodziankę byś miała
mania to trzymam kciuki za jutrzejszą betę&&&&&&
lux już niedługo będzie wszystko jasne
mania ja też nie mam prawie objawów! trochę pobolewają mnie piersi ale tak raczej pod pachami i mam większe sine sutki a tak to nic..
rozmaryn ale niespodziankę byś miała
mania to trzymam kciuki za jutrzejszą betę&&&&&&
lux już niedługo będzie wszystko jasne
mania ja też nie mam prawie objawów! trochę pobolewają mnie piersi ale tak raczej pod pachami i mam większe sine sutki a tak to nic..
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Bafinka, piękna beta!!!!!