reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
mam pod nosem laboratorium, więc chyba jutro podejdę, to wtedy w południe byłyby wyniki. W pracy było mało czasu na koncentrowanie sie na tym czy boli czy nie, ale teraz jak jestem w domu to czuje takie podkłówanie w brzuchu. i to mnie własnie dziwi, bo jak mam @ to w pierwszy dzień nie mam żadnych bóli, dopiero na 2 i 3dzień jest masakra.

a Wy kiedy testujecie dziewczyny?

migduch zaczęłam kilka dni przed owu, powyżej 36,7 się nie zdażyło przez cały cykl, dopiero teraz.
Nie pozostało mi nic jak poczekać, na dniach się wszystko wyjaśni w 100 %:)

Kilka dni przed owu to ci nic nie da;) Trzeba by caly cykl sprawdzac. Najlepszym rozwiazaniem wydaje mi sie beta:)

mam pod nosem laboratorium, więc chyba jutro podejdę, to wtedy w południe byłyby wyniki. W pracy było mało czasu na koncentrowanie sie na tym czy boli czy nie, ale teraz jak jestem w domu to czuje takie podkłówanie w brzuchu. i to mnie własnie dziwi, bo jak mam @ to w pierwszy dzień nie mam żadnych bóli, dopiero na 2 i 3dzień jest masakra.

a Wy kiedy testujecie dziewczyny?
ja w sobote chyba

hej hej betka z dziś 1745:):):) to dużo chyba nawet bardzo:):) zobaczymy jak w środe:) trzymajcie kciuki:) bo pierwszy dc miałam 10,02 a owu 24-25,02..

rozmaryn ale niespodziankę byś miała:)

mania to trzymam kciuki za jutrzejszą betę&&&&&&

lux już niedługo będzie wszystko jasne:)

mania ja też nie mam prawie objawów! trochę pobolewają mnie piersi ale tak raczej pod pachami:) i mam większe sine sutki a tak to nic..

Bafinko niespodzianka byłaby bardzo duża aż boję się nakręcać. Jutro chyba zrobię test żeby już nie myśleć bo zwariuję

GRATULUJĘ BETY

reklama
Do góry