reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
mam pod nosem laboratorium, więc chyba jutro podejdę, to wtedy w południe byłyby wyniki. W pracy było mało czasu na koncentrowanie sie na tym czy boli czy nie, ale teraz jak jestem w domu to czuje takie podkłówanie w brzuchu. i to mnie własnie dziwi, bo jak mam @ to w pierwszy dzień nie mam żadnych bóli, dopiero na 2 i 3dzień jest masakra.

a Wy kiedy testujecie dziewczyny?

migduch zaczęłam kilka dni przed owu, powyżej 36,7 się nie zdażyło przez cały cykl, dopiero teraz.
Nie pozostało mi nic jak poczekać, na dniach się wszystko wyjaśni w 100 %:)

Kilka dni przed owu to ci nic nie da;) Trzeba by caly cykl sprawdzac. Najlepszym rozwiazaniem wydaje mi sie beta:)

mam pod nosem laboratorium, więc chyba jutro podejdę, to wtedy w południe byłyby wyniki. W pracy było mało czasu na koncentrowanie sie na tym czy boli czy nie, ale teraz jak jestem w domu to czuje takie podkłówanie w brzuchu. i to mnie własnie dziwi, bo jak mam @ to w pierwszy dzień nie mam żadnych bóli, dopiero na 2 i 3dzień jest masakra.

a Wy kiedy testujecie dziewczyny?
ja w sobote chyba

hej hej betka z dziś 1745:):):) to dużo chyba nawet bardzo:):) zobaczymy jak w środe:) trzymajcie kciuki:) bo pierwszy dc miałam 10,02 a owu 24-25,02..

rozmaryn ale niespodziankę byś miała:)

mania to trzymam kciuki za jutrzejszą betę&&&&&&

lux już niedługo będzie wszystko jasne:)

mania ja też nie mam prawie objawów! trochę pobolewają mnie piersi ale tak raczej pod pachami:) i mam większe sine sutki a tak to nic..

Bafinko niespodzianka byłaby bardzo duża aż boję się nakręcać. Jutro chyba zrobię test żeby już nie myśleć bo zwariuję

GRATULUJĘ BETY

reklama
Do góry