reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dzień Dobry

Beti,
jak się czujesz? Mam nadzieję, że już w domu jesteś.

Martaha,
a jak u Ciebie?

Mania,
ja przeważnie najpierw robiłam test 12 dpo (wcześniej mi nie wychodziły) a jak był pozytywny to dopiero leciałam na betę.

Witam Was wszystkie :)
Dzwonilam do gina po wyniki jak z beta i powiedzieli ze wszystko dobrze i ze wartosci wrocily do normy. Czyli dobrze.

Rozmaryn mam ten sam problem. Wczoraj mialam delikatne plamienie to byl 12 dzien cyklu. I my tez z mezem po okresie sie nie zabezpieczalismy. Ale u mnie moga cykle wariowac jeszcze wiec na razie sie nie martwię. Bede obserwowac.

Beti trzymaj sie. Ja też pytałam lekarza o takie srodki i niestety nic takiego nie ma i zabieg byl konieczny.

Doris ja tak jak ty. Nie czekam po zabiegu. Mam nadzieję ze bedzie dobrze. Tez mi lzej jak pomyślę ze moze sie udac. Z tym ze ja chyba nie mam owulacji tak mi się wydaje. Zero śluzu plodnego zero bólu brzucha. Ale jest jeszcze czas wiec zobaczymy.

Luxuorius chciejka mocne kciuki za starania.

Chciejka u mnie nadal resztki po owu, pozno mialam jak na mnie bo 16 dc, dzis nadal sluz plodny i lekko pulsuje jajnik
Beti Kochana trzymaj sei tam jakos!!!

Beti, ja wiem,że Ci cięzko, rozumiem Cię doskonale. To teraz taki najgorszy czas dla Ciebie i jeszcze ten zabieg. Ale musisz wstać i walczyć, zamykanie się w sobie, nie za wiele da. Ja kilka razy po stratach chciałam odpuścić, uciec z forum, odpocząć. Ale średnio mi się to udawało. I tak liczyłam dni, czekałam na owu, potem na test, czytałam co u Was. Musisz sobie poukładać wszystko od nowa, przyjąć jakiś plan. Nie chcesz spróbować kolejnym razem na żelaznym zestawie??? Poczytaj wątek poronienia nawykowe, tam dziewczyny mają naprawdę ogromna wiedzę, a żelazny zastaw pomógł w zasadzie każdej.

Rozmawiałam z moim ginem robił mi wszystkie możliwe wyniki,i nie musze brać żelaznego zestawu bo wyniki mam dobre,poprostu mam pecha :( :( :(
A po za tym mnie wiek już goni,nie wiem czy mam jeszcze siłę do walki :( :( :(

reklama
Do góry