reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Inofem ma taki sam skład jak Inofolik ale jest dużo tanszy,mi gin powiedział ze super go brać ale co najmniej 3 miesiące wcześniej,żeby zaczął działać :)

reklama
Inofem ma taki sam skład jak Inofolik ale jest dużo tanszy,mi gin powiedział ze super go brać ale co najmniej 3 miesiące wcześniej,żeby zaczął działać :)
no ja parcia nie mam, to dopiero drugi cykl, ja w kwietniu lub maju do tej nowej ginki chce isc by mnie zbadala i pokierowala na badania,,jestem ciekawa co mi tam wyjdzie z prl i cala reszta i tsh musze powtorzyc za jakis czas

Wiesz Beti, Ty musisz sama postanowić czy chcesz się badać czy nie, niektórzy lekarze nie chcą wiązać niepowodzeń z immunologią. Ja robiłam te badania na własną rękę, bo mój gin rozkładał ręce i kierował mnie do specjalistów ginekologów/immunologów w centralnej Polsce. Ale jednak po zrobieniu badań (niektore wyniki nie wyszły prawidłowe) jestem na żelaznym zestawie, mój gin mi przepisał te leki i powiedział, że musze je brać. Jestem już w 23 tc i wszystko jest idealnie.

chcejka lux wy owulacyjnie a ja testowo.. w czwartek testuje.. trochę zaczynam się spinać.. nawet nachodziły mnie myśli żeby testować dziś czy jutro ale nie chce się nastawiać.. zresztą dzień w te czy w te dużej różnicy nie robi jak coś to jeszcze 9 m-cy zostaje..

beti nie poddawaj sie!!! uda nam się tylko nasza droga jest bardziej kręta..:(
marta jak ty się czujesz po tym wszystkim?? masz jakiś plan na następne cykle??

reklama
chcejka lux wy owulacyjnie a ja testowo.. w czwartek testuje.. trochę zaczynam się spinać.. nawet nachodziły mnie myśli żeby testować dziś czy jutro ale nie chce się nastawiać.. zresztą dzień w te czy w te dużej różnicy nie robi jak coś to jeszcze 9 m-cy zostaje..

beti nie poddawaj sie!!! uda nam się tylko nasza droga jest bardziej kręta..:(
marta jak ty się czujesz po tym wszystkim?? masz jakiś plan na następne cykle??
masz jakies objawy na ciaze?

Do góry