reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie,melduję się ze szpitala,niestety bedą mnie czyszcić :( i dupa ze staraniami w kolejnych cyklach :(
Ku*wa cały czas pod górkę :(

reklama
Beti kochana bardzo mi przykro. Ciężkie miesiące przed Tobą. Pomyśl o tym, że to tylko 3 cykle i będziecie mogli wznowić starania o ten swój mały wielki cud. Pomyśl, że to wszystko robisz dla swojego dziecka. A dla dzieci jesteśmy w stanie znieść wszystko. Jestem z Tobą i nie poddawaj się.

Beti bardzo mi przykro :( .Wszystkie wiemy co czujesz, ale to żadne pocieszenie prawda? Dasz radę przez to przejść! Jesteś silna. Jesteśmy z Tobą :*

Zaczęło samo w poniedziałek,byłam u gina i widział jeszcze pęchrzyk,kolejna wizyta w czwartek i pęcherzyka już nie było,a krwawienie zamiast ustać było coraz większe,a beta wczoraj wynosiła jeszcze 453 więc gin stwierdził że nie wszystko wyleciało i kazał jechać na IP :(

Beti myślami jestem z Tobą...
Dziewczyny piszę bo chyba mam problem... ale zacznę od początku... Ostatni cykl maiłam bardzo króciutki bo tylko 27 dni (zazwyczaj jest to około 30-34) okres mi się zaczął 19 lutego, jakieś dwa trzy dni po okresie pofolgowaliśmy z mężem i nikomu nie chciało się szukać gumki i niby wszystko jest ok ale dziś zaczęłam plamić niby niewiele ale jest i zastanawiam się co to może być... macie jakieś pomysły?

Beti myślami jestem z Tobą...
Dziewczyny piszę bo chyba mam problem... ale zacznę od początku... Ostatni cykl maiłam bardzo króciutki bo tylko 27 dni (zazwyczaj jest to około 30-34) okres mi się zaczął 19 lutego, jakieś dwa trzy dni po okresie pofolgowaliśmy z mężem i nikomu nie chciało się szukać gumki i niby wszystko jest ok ale dziś zaczęłam plamić niby niewiele ale jest i zastanawiam się co to może być... macie jakieś pomysły?
A dziś to jaki to jest dc lub dpo?

Zaczęło samo w poniedziałek,byłam u gina i widział jeszcze pęchrzyk,kolejna wizyta w czwartek i pęcherzyka już nie było,a krwawienie zamiast ustać było coraz większe,a beta wczoraj wynosiła jeszcze 453 więc gin stwierdził że nie wszystko wyleciało i kazał jechać na IP :(
:( a na pewno sie juz nie doczyści...? Przeciez kilka dni dopiero minęło...

reklama
Do góry