G
gość_forum
Gość
Witajcie,melduję się ze szpitala,niestety bedą mnie czyszcić i dupa ze staraniami w kolejnych cyklach
Ku*wa cały czas pod górkę
Ku*wa cały czas pod górkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziś to jaki to jest dc lub dpo?Beti myślami jestem z Tobą...
Dziewczyny piszę bo chyba mam problem... ale zacznę od początku... Ostatni cykl maiłam bardzo króciutki bo tylko 27 dni (zazwyczaj jest to około 30-34) okres mi się zaczął 19 lutego, jakieś dwa trzy dni po okresie pofolgowaliśmy z mężem i nikomu nie chciało się szukać gumki i niby wszystko jest ok ale dziś zaczęłam plamić niby niewiele ale jest i zastanawiam się co to może być... macie jakieś pomysły?
a na pewno sie juz nie doczyści...? Przeciez kilka dni dopiero minęło...Zaczęło samo w poniedziałek,byłam u gina i widział jeszcze pęchrzyk,kolejna wizyta w czwartek i pęcherzyka już nie było,a krwawienie zamiast ustać było coraz większe,a beta wczoraj wynosiła jeszcze 453 więc gin stwierdził że nie wszystko wyleciało i kazał jechać na IP