reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie,melduję się ze szpitala,niestety bedą mnie czyszcić :( i dupa ze staraniami w kolejnych cyklach :(
Ku*wa cały czas pod górkę :(

reklama
Beti kochana bardzo mi przykro. Ciężkie miesiące przed Tobą. Pomyśl o tym, że to tylko 3 cykle i będziecie mogli wznowić starania o ten swój mały wielki cud. Pomyśl, że to wszystko robisz dla swojego dziecka. A dla dzieci jesteśmy w stanie znieść wszystko. Jestem z Tobą i nie poddawaj się.

Beti bardzo mi przykro :( .Wszystkie wiemy co czujesz, ale to żadne pocieszenie prawda? Dasz radę przez to przejść! Jesteś silna. Jesteśmy z Tobą :*

Zaczęło samo w poniedziałek,byłam u gina i widział jeszcze pęchrzyk,kolejna wizyta w czwartek i pęcherzyka już nie było,a krwawienie zamiast ustać było coraz większe,a beta wczoraj wynosiła jeszcze 453 więc gin stwierdził że nie wszystko wyleciało i kazał jechać na IP :(

Beti myślami jestem z Tobą...
Dziewczyny piszę bo chyba mam problem... ale zacznę od początku... Ostatni cykl maiłam bardzo króciutki bo tylko 27 dni (zazwyczaj jest to około 30-34) okres mi się zaczął 19 lutego, jakieś dwa trzy dni po okresie pofolgowaliśmy z mężem i nikomu nie chciało się szukać gumki i niby wszystko jest ok ale dziś zaczęłam plamić niby niewiele ale jest i zastanawiam się co to może być... macie jakieś pomysły?

Beti myślami jestem z Tobą...
Dziewczyny piszę bo chyba mam problem... ale zacznę od początku... Ostatni cykl maiłam bardzo króciutki bo tylko 27 dni (zazwyczaj jest to około 30-34) okres mi się zaczął 19 lutego, jakieś dwa trzy dni po okresie pofolgowaliśmy z mężem i nikomu nie chciało się szukać gumki i niby wszystko jest ok ale dziś zaczęłam plamić niby niewiele ale jest i zastanawiam się co to może być... macie jakieś pomysły?
A dziś to jaki to jest dc lub dpo?

Zaczęło samo w poniedziałek,byłam u gina i widział jeszcze pęchrzyk,kolejna wizyta w czwartek i pęcherzyka już nie było,a krwawienie zamiast ustać było coraz większe,a beta wczoraj wynosiła jeszcze 453 więc gin stwierdził że nie wszystko wyleciało i kazał jechać na IP :(
:( a na pewno sie juz nie doczyści...? Przeciez kilka dni dopiero minęło...

reklama
Do góry