reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Beti, przykro ze tak się stało, ale ja wierzę że się Tobie uda! Ja nie czekałam po zabiegu, ryzykowalam od razu bo.mi było szkoda czasu i cyklu. Nie zaszłam ale jakoś mi było tak lżej

Rozmaryn, może to plamienie implanracyjne

Doris i właśnie tego się obawiam... Ruszamy teraz w pracy z nową linią i trochę mi nie na rękę byłoby zwolnienie lekarskie... A z drugiej strony jak pomyślę że to może być ciąża to uśmiecham się sama do siebie:)

Beti, a dostawalas proszki czy nie? czy tylko takie na recepte? bo wiem ze w niektorych szpitalach od razu czyszcza a w niektorych podaja nawet 2 noce z rzedu proszki zebys sama sie oczyscila. Jak cos walnelam glupiego to przepraszam ale wlasnie przeczytalam co sie dzieje, wczesniejszych postow nie dalam rady doczytac;)

Beti trzymaj się kochana!

Rozmaryn może jakieś problemy hormonalne? Albo plamienie związane z owulacją-jeśli dobrze liczę to 17dc? Czyli pasowałoby że to może być owulacja skoro cykle ok 30-34 dni.

reklama
Migduch pytałam w szpitalu,ale lekarz powiedział że nie ma leków powodujących oczyszczenie macicy z resztek płodu,też nie chciałam zabiegu ale nie mogłam nic zrobić :(

Do góry