reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ok wszystko juz rozumiem dziewczyny. Bardzo Wam dziekuje! A to juz dupek działa w tym cyklu w którym sie go bierze tak, tzn wiem ze to jest hormon ale czy on od razu od momentu stosowania podnosi progesteron? Kamkaz a oprócz tego ze plamilas to miałaś jeszcze jakies inne objawy związane z niskim progesteronem? Ja od jakiegoś czasu nie mam ochoty na sex, kompletnie, ciagle jestem zmęczona, rozdrażniona. I jakos dziwnie od paru miesięcy mam kłopoty z pęcherzem wlasnie po owulacji zaczynam czuć wszystko bardziej.
Aaa no i ten sluz płodny taki średni, bo jest gesty i białawy bardziej a nie przezroczysty..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Na śluz polecam oeparol i guajazyl w tabletkach. Mnie pomógł bo u.mnie nie było wogole śluzu w owulacje. Wtedy cykle byly różnej długości. A do.owulacji czasem dochodzilo w 23-25 dniu cyklu

Oeparol - wiesiołek jest mega. Ja brałam pierwszy raz w tym cyklu, tez miałam ostatnie cykle słabiutko ze śluzem, a teraz od razu piękny śluz płodny był.
Dupek działa od razu, jest progesteronem, wiec od razu masz go wyższy poziom.

Moj przystojniak w dniu chrztu

Załączniki

• 1456973514071.jpg
    1456973514071.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 121
Kamkaz sliczny synus :)

Cos znowu cichutko tutaj.

Ja po wizycie u lekarza. O ile to wizyta mozna nazwac. Pobrali mi krew czy beta spada. Po winiki mam zadzwonic w pon. Tlumacze ginowi ze dalej mam mleko w piersiach a on ze to normalne. Hehe pytam jak to normalne skoro jestem w takiej sytuacji i nie pomogly mi tabletki na zatrzymanie laktacji i bola mnie piersi. Ehh dostalam kolejne opakowanie i masc na piersi. Zapytal jak brzuch i tyle. Powiedzial ze z opisu wszytko ok i nie ma potrzeby badania na fotelu. Piersi mi tez nie zbadal. Zalamka normalnie. A to kurde taki dobry lekarz...

Dzis dostalam list ze szpitala. W niedziele 19 ide sie pozegnac z moimi maluchami. Szpital organizuje raz na 3 mies pogrzeb takich biednych dzieciaczkow. To bedzie na prawde ciezki dzien dla mnie...

Jak starania dziewczyny ida?

Ja po wizycie u lekarza. O ile to wizyta mozna nazwac. Pobrali mi krew czy beta spada. Po winiki mam zadzwonic w pon. Tlumacze ginowi ze dalej mam mleko w piersiach a on ze to normalne. Hehe pytam jak to normalne skoro jestem w takiej sytuacji i nie pomogly mi tabletki na zatrzymanie laktacji i bola mnie piersi. Ehh dostalam kolejne opakowanie i masc na piersi. Zapytal jak brzuch i tyle. Powiedzial ze z opisu wszytko ok i nie ma potrzeby badania na fotelu. Piersi mi tez nie zbadal. Zalamka normalnie. A to kurde taki dobry lekarz...

Dzis dostalam list ze szpitala. W niedziele 19 ide sie pozegnac z moimi maluchami. Szpital organizuje raz na 3 mies pogrzeb takich biednych dzieciaczkow. To bedzie na prawde ciezki dzien dla mnie...

ja bym przeoczyla owu..jestem tak zalatana, zajeta praca, zmiana wystroju mieszkania, ze gdybym nie zauwazyla dzis plodengo sluzu to by cykl poszedl sie jeb..c, eeheh
a ile juz tygodni uplynelo od straty ciazy, ze mleko nadal masz?

5 tyg minęło we wtorek ale ja 3 mies przed ta ciaza skonczylam synka karmic. A on na cycu byl ponad 19 miesiecy i moze byc ze dlatego nie moge zakonczyc produkcji ehh meczy mnie to

Bozeeee co za lekarz. Moja kontrola po porodzie u lekarza polegala przede wszystkim na dokladnym usg czy nie zostaly tam jakies pozostalosci. Ja tez mialam problem z pokarmem ale distalam tabletki I ciocia (położna) kazala zalozyc ciasny stanik I w nim chodzic. Tak wlasnie pozbylam sie pokarmu po poronieniu.
Niestety co do pogrzebu swoich dzieci to nie jest to latwy moment. Ja nie chcialam zostawic mojej coreczki w szpitalu dlatego przy wyjsciu do domu wzielam ja ze soba I nastepnego dnia pochowalismy corke na naszym cmentarzu w obecnosci ksiedza. Ciezki czas.przed Toba dlatego zycze Ci duzo sily, by przetrwac te ciezkie momenty

reklama
Do góry