reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziwne że jeszcze są tacy lekarze z powołania,a jak byliśmy na iui w zdrojach były jeszcze cztery inne pary,właśnie od Niedzielskiego :)

reklama
No to kobitko! Na co czekasz, musisz zostać jego pacjentką :) Mogłaś śmiało dzwonić, bo rejestracja jest czynna tak jak przyjmuje doktor od pn do czw między 16 a 20. Choć ostatnio sama byłam świadkiem jak jedna kobieta przyszła do doktora po 20 i ją śmiało przyjął :)

No kobitki u mnie chyba na dobre się rozkręca "@" wczoraj szyjka wysoko teraz już nisko (wkładałam lutkę i czułam) krwawienie większe. Jutro dla formalności jadę na betę. .. oby tylko samo dobrze się oczyścilo... :-( już w zasadzie sie z tą myślą oswoilam... jest smutno ale cóż zobaczę co mi gin zaproponuje... a póki co biorę się do pracy bo obowiązki zaniedbane... i mała coś pokaszluje oby się nie rozłożyła...
Beti a za ciebie nadal zaciskam kciuki by jednak było dobrze &&&&

Beti ja już nic nie wiem... mam tylko nadzieję że nie będzie potrzebny zabieg...:-( ja nie miałam plamien w żadnej dotychczasowej ciąży a też nie było dobrze. .. nie wiem od czego to zależy...

Ja tak patrzę to moje życie toczy się wokół ciąży ja ciągle albo sie staram albo stresuje wizytami albo czekam na zielone światło. .. zero luzu ... powinniśmy być rodziną wielodzietna a mamy jedną zresztą ukochaną córeczkę. .. i 6 aniołków. . . No to sobie ponarzekalam... beti tyle dostajemy na barki ciężaru ile jesteśmy w stanie unieść. .. silne widać z nas babki... choć chciałabym być czasem słaba. ..

Masz rację,ale czy nagroda chociaż malutka nam się nie należy w postaci zdrowego bąbla????? Eh brak słów na to wszystko :(

reklama
Do góry