reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Beti, wiesz co, ja tak czytałam wczoraj o tym Niedzielskim. Bardzo dobry lekarz i ja bym pojechała do niego ze świeżą betą już dziś (ale musiałabyś powtórzyć betę znowu). Może on zdecydowałby się dać Ci encorton, clexane i zastrzyki z progesteronem (nie pamiętam jak się nazywają). Trzeba łapać się każdej możliwośći

Ostatnia edycja:
Martaha, Beti, ja bym się łapała każdej możliwości dopóki beta rośnie. U mnie nie było takich możliwości wcześniej (w biochemicznych) bo moja beta była baaaaardzo malutka

Beti, rób tak jak dziewczyny piszą- Niedzielski. Betę zrób tam, gdzie zawsze. Tylko to da miarodajny wynik. Jeśli będziesz chciała iść jutro na wizytę to zadzwoń i umów się już dzisiaj, bo może być kiepsko z miejscem. Ale tak jak mówię, jeśli babka nie będzie chciała Cię zarejestrować to powiedz, że to bardzo pilna sprawa i nie możesz czekać. Jeśli to nic nie da to dzwoń ok 16:00 do doktora na komórkę. Zawsze odbiera, a jak nie to oddzwania. Czasem sam doktor odbiera telefon w rejestracji, więc byłoby Ci łatwiej mu wszystko wytłumaczyć. Przyjmie Cię od ręki.
Trzymam kciuki dziewczyny za Was....

Doris prolutexu nie mam ale mam duże dawki luttagenu 2x200mg i luteina 150 mg do tego encorton acard clexane i ivig oraz femibion dvitum forte colostrum lacibios femina kwas foliowy 5mg actifolin 2mg chyba nic nie pominelam...

reklama
Do góry