reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Beti, wiesz co, ja tak czytałam wczoraj o tym Niedzielskim. Bardzo dobry lekarz i ja bym pojechała do niego ze świeżą betą już dziś (ale musiałabyś powtórzyć betę znowu). Może on zdecydowałby się dać Ci encorton, clexane i zastrzyki z progesteronem (nie pamiętam jak się nazywają). Trzeba łapać się każdej możliwośći

Ostatnia edycja:
Martaha, Beti, ja bym się łapała każdej możliwości dopóki beta rośnie. U mnie nie było takich możliwości wcześniej (w biochemicznych) bo moja beta była baaaaardzo malutka

Beti, rób tak jak dziewczyny piszą- Niedzielski. Betę zrób tam, gdzie zawsze. Tylko to da miarodajny wynik. Jeśli będziesz chciała iść jutro na wizytę to zadzwoń i umów się już dzisiaj, bo może być kiepsko z miejscem. Ale tak jak mówię, jeśli babka nie będzie chciała Cię zarejestrować to powiedz, że to bardzo pilna sprawa i nie możesz czekać. Jeśli to nic nie da to dzwoń ok 16:00 do doktora na komórkę. Zawsze odbiera, a jak nie to oddzwania. Czasem sam doktor odbiera telefon w rejestracji, więc byłoby Ci łatwiej mu wszystko wytłumaczyć. Przyjmie Cię od ręki.
Trzymam kciuki dziewczyny za Was....

Doris prolutexu nie mam ale mam duże dawki luttagenu 2x200mg i luteina 150 mg do tego encorton acard clexane i ivig oraz femibion dvitum forte colostrum lacibios femina kwas foliowy 5mg actifolin 2mg chyba nic nie pominelam...

reklama
Do góry