reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Biore teraz dostinex i prl w normie. U mnie nie ma śluzu takiego płodnego przejrzystego. To na pewno jedna z przyczyn, ze nie wychodzi :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
azylek a inne badania? ja sluz w sumie mam i chociaz nie umiem tego sprawdzac to widze ze jest inny w plodne;) a jak sie czujesz po dostinexie? mi prl spadla o polowe po mastodynonie dlatego do nastepnego badania prolaktyny bede go brac bo chyba na mnie dziala:)

Ja sie czuje Ok, po Bromku w sumie tez ;) tylko jak odstawię to mi skacze, wiec musze brac. Resztę napisałam Ci w privie [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny, ja Was tylko tak podczytuję, sama jestem po przejściach...
BETI, wyczytałam, że jesteś ze Szczecina. Ja też. Jeśli potrzebna szybka wizyta u znakomitego lekarza to tylko dr Niedzielski, ordynator ze szpitala w Zdrojach.
Mnie przyjął tego samego dnia jak powiedziałam mu, że to bardzo pilne (inny lekarz powiedział, że serduszko mojego dziecka przestało bić i potrzebowałam potwierdzić informację, bo miałam jechać następnego dnia na zabieg). Podaję nr do recepcji: 91 423 71 86. Dziś przyjmuje do godziny 20:00 na Niemcewicza 15. Złoty człowiek... Jeśli Pani Cię nie będzie chciała zapisać to mogę podać też nr prywatny do doktora. Trzymaj się... Doskonale Cię rozumiem....

Tak przyrosło ale i tak za mało wczoraj 676 a dzisiaj z mojego labo 789,pojadę w czwartek na IP tak jak mi kazali sprawdzić betę w ich labo,no i za tydzien do mojego gina :( czy któraś kiedykolwiek słyszała o złych przyrostach bety a zdrowo urodzonym bąblem??? Czy już nie mam się co łudzić?
Beti tak jest to możliwe. Czytałam o takich sytuacjach. Ja jestem dobrej myśli. Przyrost jest a to ważne i pamiętaj że z różnych lab mogą być różne wyniki więc zawsze mówią lekarze żeby robić wyniki w tym samym laboratorium. Trzymam kciuki!

Beti i ja podczytuje .... trzymam za ciebie mocno kciuki ! Nie trać nadziei! Ja też jestem ze Szczecina ... w grudniu okazało się ze moja ciąża jest pozamaciczna ....potem beta rosła ....trafilam na naprawę dobrych specjalistow w Zdrojach i pod skrzydła Dr.Niedzielskiego - wszystko skończyło się dobrze bo po laparoskopii na pomorzanach było nie ciekawie .... walczę dalej i o dziwo z lekkim wyluzowaniem póki co ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

A przyrostem się aż tak nie przejmuj... Niby to prawda, że musi wzrosnąć minimum o 66% w przeciągu 48 h, ale dobra beta też nie gwarantuje powodzenia... Ja zrobiłam betę dwa razy i jednego dnia miałam wartość ponad 1200, dwa dni potem było już 2500, więc w sumie książkowo, a ciąża i tak się skończyła dwa tygodnie później...

reklama
Do góry