kuzwa u mnie ide prywatnie i czekam w kolejce i wchodze nawet do dobrego gina, dziwnie tam masz u tych lekarzyCięzko o dobrego gina a terminy mają maaaaaasakra
reklama
martaha123
Fanka BB :)
Beti ale położenie pęcherzyka jakby pozamaciczna chociaż w macicy.. chociaż pewny nie był. .. wszystko pokaże nam kolejna wizyta. Twoja we wtorek a moja w środę. ..
G
gość_forum
Gość
Dobry lekarz bierze od 150 w górę a i tak terminy miesięczne,a na nfz też nie jest lepiej i nie wiem czy jest dobry
no ja tez tyle place i lekarz porzadny, mam tez fajna lekarke, kwota podobna i ide, siadam i czekam w kolejce nieraz 4 godziny, ale czekam..szkoda, ze u Cb tak nie maDobry lekarz bierze od 150 w górę a i tak terminy miesięczne,a na nfz też nie jest lepiej i nie wiem czy jest dobry
G
gość_forum
Gość
Tak to tylko na IP a tak to wszędzie trzeba się rejestrować z dużym wyprzedzeniem
nie podoba mi sie to, chore tam macie to wszystko, gdzie Ty mieszkasz?Tak to tylko na IP a tak to wszędzie trzeba się rejestrować z dużym wyprzedzeniem
G
gość_forum
Gość
Szczecin
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Beti, pytałam czy bierzesz Encorton?
Co do gina to ja mam dobrego ale ja płacę 300 zł za wizytę z usg
Co do gina to ja mam dobrego ale ja płacę 300 zł za wizytę z usg
G
gość_forum
Gość
Nie nie biorę,biorę acard,dupasthon,inofem,magnez.
reklama
ja tam mam rodzine, piekne miasto, bylam tam...szkoda, ze tam tak lekarze sie rzadza, ze nie mozna przyjsc tak po prostu prywatnieSzczecin