reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Bafinka no czekam cierpliwie bo tylko to mogę. .. co do poradni genetycznej to ja byłam w Zabrzu i na 1 wizycie mialam pogadanke i odwodzili mnie od badań bo niby nie mam obciążonego wywiadu. Byłam po 2 poronieniu. Pobranie miałam 15maja a wynik poczatek lipca. Zbadali mi tylko katiotypy i były ok. Nie wiem co można zrobić jak wyjdą nie tak kariotypy chybs nie wiele. Wiem ze dziewczyny robiły jeszcze mutacje w genach np mthfr na to chyba bierze się clexane, formy metylowe wit b i jwasu foliowego. Trzymam za was kciuki !! Ja też lubie ikee chociaż zbyt czesto nie jeżdżę bo mam daleko.

reklama
Bafinko a Ty jedziesz tam gdzie Ci kiedyś kontakt podawałam? Jak tak to wynik mieliśmy po ok 2,5 tyg z tego co pamiętam. I było tak, że kazali dzwonić na recepcję czy jest wynik i jak jest to lekarz oddzwania i mówi czy jest ok (wtedy wynik wyślą pocztą-też mam ok 100km ;)), a jak coś jest do omówienia to zaprasza na wizytę.
Nie martw się na zapas, na pewno wyniki będą w porządku. Pytasz czy w razie czego coś można zrobić-jeśli to kariotyp to niestety nie. Ale nie każda "zmiana" to coś złego-czasem to tylko drobne przemieszczenia genów np. Lekarz w razie czego wszystko opowie i wyliczy prawdopodobieństwo ewentualnych problemów u dzieci. Ale zobaczysz, że będzie wynik ok :)

Ozila no to miłej imprezy! Super będzie na pewno i mała będzie zadowolona! :)

marta beta przyrasta wiec spokojnie czekaj nic więcej niestety nie da się zrobić.. &&&&&& zaciśnięte:)

beti gratki pęcherzyka:) jest dobrze:)

lux ty masz termin na niedzielę?? może jutro teścik??;-) ;)

chciejko kochana mówiłam że za wcześnie ta beta.. to czekanie jest okropne!! jak am objawy??
ja dziś trochę w stresie:rolleyes2: na 16 mam wizytę w Łodzi u genetyka,, nie wiem czego się spodziewać.. wiem ze będzie pogadanka i pobranie krwi ale ile czeka się na wyniki?? i co dalej jak wyjdą złe to da się coś zrobić?? boże!!!! mamy ok 100 km więc nie tak daleka ale około 12 wyjeżdżamy to jeszcze ikee zaliczymy:)
kurcze kazdy mi gada, ze mam testowac a ja czuje sie okresowo, brzuch kluje, pochwa tez i taka hm na slodkie jestem wiec raczej przyjdzie @

Dziewczyny pomożecie w interpretacji wyniku badań? w 7 dniu cyklu estradiol 19,24 pg/ml (12,4-233) we wtorek mam wizytę, ale pytam bo stresa mam :/

Lux ja dzień przed pozytywnym testem a w dzień negatywnego odstawiłam lutke by nie opóźnić@ i nagle cień cienia odczuć kompletnie nie miałam żadnych. ..kiedy sikniesz? Masz facell czy inny test?

reklama
Do góry